Hou je van autosport? Steun je graag een goed doel? Dit weekend kan je beide combineren. “Place to be” is het Leie Center gelegen aan de Meensesteenweg 95 te Kortrijk. RM Magazine organiseert er een racingshow en fototentoonstelling. Dankzij de hulp van diverse mensen uit de autosport belooft het een niet te missen evenement te worden.

Op de fototentoonstelling worden een 180-tal foto’s van een 60-tal fotografen tentoongesteld. Al deze foto’s worden verkocht aan 29 € per stuk. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar het Kinderkankerfonds.

Om het geheel nog wat aantrekkelijker te maken, wordt er ook een racingshow georganiseerd. Zo zullen er een 45 competitievoertuigen uit de verschillende autosporttakken tentoongesteld worden in de toonzalen van het Leie Center. Daarnaast wordt er op de parking een echt ‘service park’ nagebouwd waar nog een 20-tal wagens te bewonderen zijn.

Stannic
BRC

En dat is nog niet alles. Werken van Clovis en Santens worden tentoongesteld en beide zullen ook aanwezig zijn. Yvette Fontaine, de snelste vrouw van België, zal er haar boek signeren. Heel wat piloten komen handtekeningen uitdelen. Er zullen ook twee racesimulatoren zijn en er worden films over de autosport getoond.

Iedereen is welkom op zaterdag 10 februari van 10u tot 21u en op zondag 11 februari van 10u tot 19u. Een steunkaart kost 5 €. Met deze kaart kan je het evenement bezoeken en doe je trouwens mee met een gratis tombola.

BRC
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X