Hou je van autosport? Steun je graag een goed doel? Dit weekend kan je beide combineren. “Place to be” is het Leie Center gelegen aan de Meensesteenweg 95 te Kortrijk. RM Magazine organiseert er een racingshow en fototentoonstelling. Dankzij de hulp van diverse mensen uit de autosport belooft het een niet te missen evenement te worden.

Op de fototentoonstelling worden een 180-tal foto’s van een 60-tal fotografen tentoongesteld. Al deze foto’s worden verkocht aan 29 € per stuk. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar het Kinderkankerfonds.

Om het geheel nog wat aantrekkelijker te maken, wordt er ook een racingshow georganiseerd. Zo zullen er een 45 competitievoertuigen uit de verschillende autosporttakken tentoongesteld worden in de toonzalen van het Leie Center. Daarnaast wordt er op de parking een echt ‘service park’ nagebouwd waar nog een 20-tal wagens te bewonderen zijn.

RallyTime animated
KAMV

En dat is nog niet alles. Werken van Clovis en Santens worden tentoongesteld en beide zullen ook aanwezig zijn. Yvette Fontaine, de snelste vrouw van België, zal er haar boek signeren. Heel wat piloten komen handtekeningen uitdelen. Er zullen ook twee racesimulatoren zijn en er worden films over de autosport getoond.

Iedereen is welkom op zaterdag 10 februari van 10u tot 21u en op zondag 11 februari van 10u tot 19u. Een steunkaart kost 5 €. Met deze kaart kan je het evenement bezoeken en doe je trouwens mee met een gratis tombola.

VAS
KAMV
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X