In 2017 verzorgde Patrick Fleurackers de nota’s voor een viertal piloten. Het merendeel reed hij echter samen met Damien Strobbe. Ook dit jaar zal dat zo zijn, al zal hij voor het eerst in drie jaar zijn seizoen starten met een andere piloot.

“Dit seizoen zal ik 5 à 6 rally’s rijden met Damien Strobbe”, begint Patrick Fleurackers. “De laatste jaren stonden we steeds aan de start in de Rallysprint van Moorslede. Maar omdat Damien in maart opnieuw vader wordt, starten we ons seizoen dit jaar vanaf de ORC Rally. Na de ORC Rally starten we ook in de TBR Rallysprint en de Aarova Rallysprint. Verder zal Damien voor het eerst aan de start staan in de Hemicuda Rally en afsluiten doen we met de 6 Uren van Kortrijk. Naast deze vijf wedstrijden kan de Monteberg er eventueel nog bijkomen.”

“Mijn eerste wedstrijd wordt dit jaar echter de Rallye de Hannut. Daar zal ik de nota’s verzorgen voor Wim Coremans die er start met zijn BMW M3 E30. Daarnaast ga je me waarschijnlijk ook nog wel aan het werk zien in een of andere rally”, besluit Patrick.

RT1
KAMV

RT2
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X