In 2017 verzorgde Patrick Fleurackers de nota’s voor een viertal piloten. Het merendeel reed hij echter samen met Damien Strobbe. Ook dit jaar zal dat zo zijn, al zal hij voor het eerst in drie jaar zijn seizoen starten met een andere piloot.

“Dit seizoen zal ik 5 à 6 rally’s rijden met Damien Strobbe”, begint Patrick Fleurackers. “De laatste jaren stonden we steeds aan de start in de Rallysprint van Moorslede. Maar omdat Damien in maart opnieuw vader wordt, starten we ons seizoen dit jaar vanaf de ORC Rally. Na de ORC Rally starten we ook in de TBR Rallysprint en de Aarova Rallysprint. Verder zal Damien voor het eerst aan de start staan in de Hemicuda Rally en afsluiten doen we met de 6 Uren van Kortrijk. Naast deze vijf wedstrijden kan de Monteberg er eventueel nog bijkomen.”

“Mijn eerste wedstrijd wordt dit jaar echter de Rallye de Hannut. Daar zal ik de nota’s verzorgen voor Wim Coremans die er start met zijn BMW M3 E30. Daarnaast ga je me waarschijnlijk ook nog wel aan het werk zien in een of andere rally”, besluit Patrick.

BRC
RT1

VAS
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X