In 2017 verzorgde Patrick Fleurackers de nota’s voor een viertal piloten. Het merendeel reed hij echter samen met Damien Strobbe. Ook dit jaar zal dat zo zijn, al zal hij voor het eerst in drie jaar zijn seizoen starten met een andere piloot.

“Dit seizoen zal ik 5 à 6 rally’s rijden met Damien Strobbe”, begint Patrick Fleurackers. “De laatste jaren stonden we steeds aan de start in de Rallysprint van Moorslede. Maar omdat Damien in maart opnieuw vader wordt, starten we ons seizoen dit jaar vanaf de ORC Rally. Na de ORC Rally starten we ook in de TBR Rallysprint en de Aarova Rallysprint. Verder zal Damien voor het eerst aan de start staan in de Hemicuda Rally en afsluiten doen we met de 6 Uren van Kortrijk. Naast deze vijf wedstrijden kan de Monteberg er eventueel nog bijkomen.”

“Mijn eerste wedstrijd wordt dit jaar echter de Rallye de Hannut. Daar zal ik de nota’s verzorgen voor Wim Coremans die er start met zijn BMW M3 E30. Daarnaast ga je me waarschijnlijk ook nog wel aan het werk zien in een of andere rally”, besluit Patrick.

Stannic
RallyTime animated

KAMV
RallyTime animated
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X