Het criterium in de Rally van Haspengouw wordt de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor Patrick Gaethofs. Het is meteen ook de eerste criteriumwedstrijd voor de garagehouder uit Beringen. Na deze wedstrijd in Landen richt hij zich opnieuw op de VAS wedstrijden.

“De Honda Civic is er bijna klaar voor,” laat Patrick weten. “Nadat de motor het begeven had in de Rally van Kasterlee heb ik een andere motor moeten steken. De nieuwe motor heb ik volledig zelf gereviseerd en ook voorzien van een andere ECU.”

“Het is alvast de bedoeling om te starten in de Rally van Haspengouw, waar we gaan deelnemen aan het criterium. Daarna gaan we opnieuw VAS wedstrijden rijden. Vorig jaar reed ik enkele wedstrijden met mijn dochter Lotte. Aangezien ze dit jaar echter geen tijd heeft, zal Marc Ceyssens opnieuw plaatsnemen in het rechterzitje. Een volledige planning hebben we nog niet opgemaakt, maar ik hoop dit jaar toch verschillende VAS wedstrijden te rijden”, aldus Patrick.

RT1
VAS

RT1
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X