“We zijn momenteel nog volop bezig met het herstellen van de wagen,” begint Glenn. “Bij onze laatste rally van 2017 hadden we wat problemen met de achteras. Na controle blijkt dat er onderdelen van de sper gebroken zijn en er was ook iets mis met de panhardstang. Onze wagen is niet de traagste, maar zeker ook niet de snelste. Het maakt wel dat de wagen redelijk betrouwbaar is. Vandaar gaan we geen verdere veranderingen aanbrengen zodat het betaalbaar blijft.”

“De Rallysprint van Moorslede wordt onze eerste wedstrijd. Deze rijden we om de wagen te testen na de revisies en herstellingen. Daarnaast rijden we dit seizoen nog een drietal wedstrijden omdat we ook gaan beginnen met de hoognodige en reeds al lang uitgestelde verbouwingen van ons huis. Wat we de rest van het seizoen nog zullen rijden weten we nog niet. Enkel de Hemicuda Rally staat al zeker vast, aangezien dit onze thuisrally is. Graag had ikzelf graag nog een ASAF-wedstrijd gereden om eens de Waalse sfeer op te snuiven.”

“Wat nog vast staat is dat we op 6 en 7 oktober terug ons jaarlijks eetfestijn organiseren in De Regenboog te Koekelare. Verder wil ik zeker nog de vrijwilligers bedanken die ons tijdens het seizoen 2017 zoveel geholpen hebben met de wagen in orde te zetten en tijdens de service telkens het beste van zichzelf gegeven hebben om ons toch maar aan de finish te krijgen”, besluit Glenn

RT2
RT1

KAMV
63ste OVV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X