“We zijn momenteel nog volop bezig met het herstellen van de wagen,” begint Glenn. “Bij onze laatste rally van 2017 hadden we wat problemen met de achteras. Na controle blijkt dat er onderdelen van de sper gebroken zijn en er was ook iets mis met de panhardstang. Onze wagen is niet de traagste, maar zeker ook niet de snelste. Het maakt wel dat de wagen redelijk betrouwbaar is. Vandaar gaan we geen verdere veranderingen aanbrengen zodat het betaalbaar blijft.”

“De Rallysprint van Moorslede wordt onze eerste wedstrijd. Deze rijden we om de wagen te testen na de revisies en herstellingen. Daarnaast rijden we dit seizoen nog een drietal wedstrijden omdat we ook gaan beginnen met de hoognodige en reeds al lang uitgestelde verbouwingen van ons huis. Wat we de rest van het seizoen nog zullen rijden weten we nog niet. Enkel de Hemicuda Rally staat al zeker vast, aangezien dit onze thuisrally is. Graag had ikzelf graag nog een ASAF-wedstrijd gereden om eens de Waalse sfeer op te snuiven.”

“Wat nog vast staat is dat we op 6 en 7 oktober terug ons jaarlijks eetfestijn organiseren in De Regenboog te Koekelare. Verder wil ik zeker nog de vrijwilligers bedanken die ons tijdens het seizoen 2017 zoveel geholpen hebben met de wagen in orde te zetten en tijdens de service telkens het beste van zichzelf gegeven hebben om ons toch maar aan de finish te krijgen”, besluit Glenn

VAS
RallyTime animated

RallyTime animated
RT1
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X