“We zijn momenteel nog volop bezig met het herstellen van de wagen,” begint Glenn. “Bij onze laatste rally van 2017 hadden we wat problemen met de achteras. Na controle blijkt dat er onderdelen van de sper gebroken zijn en er was ook iets mis met de panhardstang. Onze wagen is niet de traagste, maar zeker ook niet de snelste. Het maakt wel dat de wagen redelijk betrouwbaar is. Vandaar gaan we geen verdere veranderingen aanbrengen zodat het betaalbaar blijft.”

“De Rallysprint van Moorslede wordt onze eerste wedstrijd. Deze rijden we om de wagen te testen na de revisies en herstellingen. Daarnaast rijden we dit seizoen nog een drietal wedstrijden omdat we ook gaan beginnen met de hoognodige en reeds al lang uitgestelde verbouwingen van ons huis. Wat we de rest van het seizoen nog zullen rijden weten we nog niet. Enkel de Hemicuda Rally staat al zeker vast, aangezien dit onze thuisrally is. Graag had ikzelf graag nog een ASAF-wedstrijd gereden om eens de Waalse sfeer op te snuiven.”

“Wat nog vast staat is dat we op 6 en 7 oktober terug ons jaarlijks eetfestijn organiseren in De Regenboog te Koekelare. Verder wil ik zeker nog de vrijwilligers bedanken die ons tijdens het seizoen 2017 zoveel geholpen hebben met de wagen in orde te zetten en tijdens de service telkens het beste van zichzelf gegeven hebben om ons toch maar aan de finish te krijgen”, besluit Glenn

KAMV
BRC

RT1
RT2
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X