Tom Ceuppens gaat zijn vierde seizoen in met de BMW 130i. Ook dit jaar gaat hij met deze bolide de strijd aan in het Belgian Rally Championship en in de M-Cup. Zo laat Frank Werner ons weten, de man die net zoals de vorige jaren ook dit jaar de nota’s voor zijn rekening neemt.

We gaan opnieuw van start in het BRC en in de M-Cup”, aldus Frank Werner. “Ons seizoen start dan ook in Landen met de Rally van Haspengouw. Dit doen we met de ondertussen vertrouwde BMW waarvan het koetswerk onderhanden genomen wordt en de motor vernieuwd.

Natuurlijk vroegen we Frank Werner ook naar de ambities.

RT1
VAS

Met een plaats in de top 3 van de M-Cup willen we iets beter doen dan vorig jaar. In het BRC gaan we gewoon ons ding doen. Vorig jaar waren we 2de in de klasse M16, misschien kunnen we dit jaar klassewinst ambiëren.”

BRC
RT2
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X