Tom Ceuppens gaat zijn vierde seizoen in met de BMW 130i. Ook dit jaar gaat hij met deze bolide de strijd aan in het Belgian Rally Championship en in de M-Cup. Zo laat Frank Werner ons weten, de man die net zoals de vorige jaren ook dit jaar de nota’s voor zijn rekening neemt.

We gaan opnieuw van start in het BRC en in de M-Cup”, aldus Frank Werner. “Ons seizoen start dan ook in Landen met de Rally van Haspengouw. Dit doen we met de ondertussen vertrouwde BMW waarvan het koetswerk onderhanden genomen wordt en de motor vernieuwd.

Natuurlijk vroegen we Frank Werner ook naar de ambities.

BRC
RT2

Met een plaats in de top 3 van de M-Cup willen we iets beter doen dan vorig jaar. In het BRC gaan we gewoon ons ding doen. Vorig jaar waren we 2de in de klasse M16, misschien kunnen we dit jaar klassewinst ambiëren.”

VAS
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X