Foto Guido Devreker

Het ‘Abarth Squadra Storica’ team is een habitué bij de Legend Boucles. Ook dit jaar zijn ze van de partij met drie wagens. Hun keuze? Het moest iets ‘speciaals’ zijn, iets nostalgisch en iets extravagant… Daarom Russische afstammelingen van de FIAT-stal: LADA.

Het LADA Sport Historic team, zoals de equipe voor de gelegenheid werd omgedoopt, bestaat uit trouwe Legend Boucles deelnemer èn autofreak ex-Eerste Minister Guy Verhofstadt met Guido Devreker als co-piloot in een LADA 1600 Rally. In de tweede wagen, een LADA VFTS 2: Jeroen Nys, CEO van PowerPlus in de bijrijdersstoel naast Eric Vlaisloir. De derde auto, een LADA VFTS 1, wordt bestuurd door Guy Moerenhout, bezieler van het Abarth Works Museum met zijn vaste bijrijder Filip de Munck.

RT1
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X