Foto Guido Devreker

Het ‘Abarth Squadra Storica’ team is een habitué bij de Legend Boucles. Ook dit jaar zijn ze van de partij met drie wagens. Hun keuze? Het moest iets ‘speciaals’ zijn, iets nostalgisch en iets extravagant… Daarom Russische afstammelingen van de FIAT-stal: LADA.

Het LADA Sport Historic team, zoals de equipe voor de gelegenheid werd omgedoopt, bestaat uit trouwe Legend Boucles deelnemer èn autofreak ex-Eerste Minister Guy Verhofstadt met Guido Devreker als co-piloot in een LADA 1600 Rally. In de tweede wagen, een LADA VFTS 2: Jeroen Nys, CEO van PowerPlus in de bijrijdersstoel naast Eric Vlaisloir. De derde auto, een LADA VFTS 1, wordt bestuurd door Guy Moerenhout, bezieler van het Abarth Works Museum met zijn vaste bijrijder Filip de Munck.

BRC
RallyTime animated
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X