Foto Guido Devreker

Het ‘Abarth Squadra Storica’ team is een habitué bij de Legend Boucles. Ook dit jaar zijn ze van de partij met drie wagens. Hun keuze? Het moest iets ‘speciaals’ zijn, iets nostalgisch en iets extravagant… Daarom Russische afstammelingen van de FIAT-stal: LADA.

Het LADA Sport Historic team, zoals de equipe voor de gelegenheid werd omgedoopt, bestaat uit trouwe Legend Boucles deelnemer èn autofreak ex-Eerste Minister Guy Verhofstadt met Guido Devreker als co-piloot in een LADA 1600 Rally. In de tweede wagen, een LADA VFTS 2: Jeroen Nys, CEO van PowerPlus in de bijrijdersstoel naast Eric Vlaisloir. De derde auto, een LADA VFTS 1, wordt bestuurd door Guy Moerenhout, bezieler van het Abarth Works Museum met zijn vaste bijrijder Filip de Munck.

VAS
BRC
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X