Romain Delhez start seizoen in Legend Boucles

 

Net zoals in de vorige jaren start Romain Delhez zijn seizoen in Bastogne. Vorig jaar wist hij er met de Opel Manta Transeurope beslag te leggen op een mooie vijfde plaats. Dit jaar start hij met een andere wagen.

Dit jaar is het de bedoeling om te starten met een Opel Kadett group 4”, laat Romain ons weten. “We zijn de wagen zelf aan het opbouwen met de hulp van het familiebedrijf RD Racing. Ik kijk er naar uit om opnieuw aan de start te staan in Bastogne met mijn beste vriend Jeremy Bonaventure.

Ook het verdere verloop van het seizoen ligt grotendeels vast voor Romain Delhez. Net zoals vorig jaar zal hij aantreden in de ADAC Opel Rallye Cup. Deze cup voorbehouden aan Opel Adam Cup rallyauto’s telde in 2017 liefst 24 deelnemers.

ADAC Opel Rallye Cup 2018
02./03.03 ADAC Saarland-Pfalz Rallye, St. Wendel
25./26.05 AvD-Sachsen-Rallye, Zwickau
15./16.06 ADAC Rallye Stemweder Berg, Lübbecke
27./28.07 ADAC Rallye Wartburg, Eisenach
16.-19.08 ADAC Rallye Deutschland, Bostalsee (Doppellauf)
28./29.09 ADMV Rallye Erzgebirge, Stollberg
19./20.10 ADAC 3-Städte Rallye, Ostbayern