Na de zware crash van vorig jaar op KP1 in onze thuisrally, hadden we dit jaar wel iets recht te zetten. De doelstelling van dit jaar was dan ook om deze moeilijke wedstrijd tot een goed einde te brengen.

BRC
RT2

In de ochtendlus reden we met de billen dichtgeknepen, we kwamen verschillende wagens tegen op het parcours die de eerste ronde niet zouden overleven. De proeven lagen er enorm verraderlijk bij en dat resulteerde dan ook meteen in een grote achterstand op de leider in onze klasse.

Naarmate de wedstrijd vorderde kwam het vertrouwen naar boven. Hierdoor begonnen we betere tijden te draaien die thuis hoorden in de middenmoot van het algemene klassement. Na de tweede ronde merkte ik echter dat ik last kreeg van mijn hand, maandag na controle bij de dokter bleek dat ik rond reed met een zwaar gekneusde ringvinger, waarschijnlijk in alle hevigheid de rolkooi geraakt bij één van onze slippertjes.

Bij het starten van de laatste ronde, stonden we stevig tweede in de klasse en deze positie zouden we vast houden tot het einde van de wedstrijd. In deze nachtelijke lus hebben we met onze Twingo R1 zowaar een 25ste en 26ste tijd algemeen gereden waardoor we veel snellere wagens achter ons lieten en bij velen voor verbazing zorgden.

We hebben dit seizoen op een geweldige wijze kunnen beëindigen. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder al onze sponsors, groot en klein, en iedereen die zich vrijwillig inzette om ervoor te zorgen dat we steeds de best mogelijke service kregen. Op naar 2018!

BRC
RT2
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X