Eddy Van de Vivere bezorgde ons volgend wedstijdverslag:

De East Belgian Rally hebben we bewust niet gereden om goed voorbereid te kunnen starten in de Condroz Rally, de laatste manche van het Junior BRC. Op vrijdag zijn we daar van start gegaan op de test KP in Ben-Ahin. Na de wat aanpassingen aan de afstellingen zat het gevoel helemaal goed voor zaterdag.

Onze start op zaterdagmorgen was dan ook zoals verhoopt. We konden in het spoor blijven van leider Bedoret. Het ging snel maar de Ford Fiesta R2T bewees eens te meer zijn waarde in de zware Condroz Rally. Na de eerste dag konden we dan ook de nacht induiken op de 3de plaats bij de R2’s. Die nacht viel er zeer veel regen en we wisten dan ook dat we voor een zware opdracht stonden.

Stannic
KAMV

Op de eerste KP van zondag, KP Ramelot, besloten we om nog niet voluit te gaan. Daarna draaiden we echter constant goede tijden met zelfs een scratch op de show KP in Stree. Het gevoel in de wagen was super. Op de laatste KP van de dag, KP Wanze, reden we op safe om zodoende de derde plaats veilig te stellen. We zijn dan ook super tevreden met onze derde plaats bij de R2’s en een 26ste plaats algemeen.

In de 6 Uren van Kortrijk gaan we ons prachtig seizoen afsluiten. Wij bedanken alvast onze sponsors Orfys, Garage De Wispelaere en Printville.

Stannic
RallyTime animated
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X