Eddy Van de Vivere bezorgde ons volgend wedstijdverslag:

De East Belgian Rally hebben we bewust niet gereden om goed voorbereid te kunnen starten in de Condroz Rally, de laatste manche van het Junior BRC. Op vrijdag zijn we daar van start gegaan op de test KP in Ben-Ahin. Na de wat aanpassingen aan de afstellingen zat het gevoel helemaal goed voor zaterdag.

Onze start op zaterdagmorgen was dan ook zoals verhoopt. We konden in het spoor blijven van leider Bedoret. Het ging snel maar de Ford Fiesta R2T bewees eens te meer zijn waarde in de zware Condroz Rally. Na de eerste dag konden we dan ook de nacht induiken op de 3de plaats bij de R2’s. Die nacht viel er zeer veel regen en we wisten dan ook dat we voor een zware opdracht stonden.

BRC
KAMV

Op de eerste KP van zondag, KP Ramelot, besloten we om nog niet voluit te gaan. Daarna draaiden we echter constant goede tijden met zelfs een scratch op de show KP in Stree. Het gevoel in de wagen was super. Op de laatste KP van de dag, KP Wanze, reden we op safe om zodoende de derde plaats veilig te stellen. We zijn dan ook super tevreden met onze derde plaats bij de R2’s en een 26ste plaats algemeen.

In de 6 Uren van Kortrijk gaan we ons prachtig seizoen afsluiten. Wij bedanken alvast onze sponsors Orfys, Garage De Wispelaere en Printville.

KAMV
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X