Eddy Van de Vivere bezorgde ons volgend wedstijdverslag:

De East Belgian Rally hebben we bewust niet gereden om goed voorbereid te kunnen starten in de Condroz Rally, de laatste manche van het Junior BRC. Op vrijdag zijn we daar van start gegaan op de test KP in Ben-Ahin. Na de wat aanpassingen aan de afstellingen zat het gevoel helemaal goed voor zaterdag.

RT2
VAS

Onze start op zaterdagmorgen was dan ook zoals verhoopt. We konden in het spoor blijven van leider Bedoret. Het ging snel maar de Ford Fiesta R2T bewees eens te meer zijn waarde in de zware Condroz Rally. Na de eerste dag konden we dan ook de nacht induiken op de 3de plaats bij de R2’s. Die nacht viel er zeer veel regen en we wisten dan ook dat we voor een zware opdracht stonden.

Op de eerste KP van zondag, KP Ramelot, besloten we om nog niet voluit te gaan. Daarna draaiden we echter constant goede tijden met zelfs een scratch op de show KP in Stree. Het gevoel in de wagen was super. Op de laatste KP van de dag, KP Wanze, reden we op safe om zodoende de derde plaats veilig te stellen. We zijn dan ook super tevreden met onze derde plaats bij de R2’s en een 26ste plaats algemeen.

In de 6 Uren van Kortrijk gaan we ons prachtig seizoen afsluiten. Wij bedanken alvast onze sponsors Orfys, Garage De Wispelaere en Printville.

BRC
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X