De Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally moesten Patrick Mylleville en Jochen Vandersarren aan zich voorbij laten gaan. En ook de Condrozrally kwam in het gedrang voor het MAS-Racing team. De nieuwe versnellingsbak van de Porsche 911 is er immers nog steeds niet. Gelukkig voor het team kwam Lode De Keyser met een voorstel.

RallyTime animated
Stannic

“Vorige week kreeg Patrick een telefoon uit Duitsland met de melding dat er vertraging was met de opbouw van de versnellingsbak,” vertelt Jochen. “Hierdoor kwam onze deelname aan de Condroz in het gedrang. Er werd dan ook direct actie ondernomen en gelukkig voor ons team kregen we een mooi voorstel van Lode De Keyser. We mogen immers de versnellingsbak van zijn Porsche gebruiken. Via deze weg nogmaals een hele grote dank U wel aan Lode De Keyser. Dankzij hem staan we aan de start van deze rally.”

“Philcars legde gisteren de laatste hand aan de ‘Platte Kever’. We zullen zeker aanwezig zijn op de shakedown, om de machine nog een laatste maal aan de tand te voelen. Verder hopen we dan deze rally te kunnen afwerken zonder grote problemen. Doelstelling is de finish halen en hopelijk een mooie plaats in het eindklassement. De verkenning verliep alvast heel goed vorig weekend,” aldus Jochen.

BRC
Stannic
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X