De Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally moesten Patrick Mylleville en Jochen Vandersarren aan zich voorbij laten gaan. En ook de Condrozrally kwam in het gedrang voor het MAS-Racing team. De nieuwe versnellingsbak van de Porsche 911 is er immers nog steeds niet. Gelukkig voor het team kwam Lode De Keyser met een voorstel.

“Vorige week kreeg Patrick een telefoon uit Duitsland met de melding dat er vertraging was met de opbouw van de versnellingsbak,” vertelt Jochen. “Hierdoor kwam onze deelname aan de Condroz in het gedrang. Er werd dan ook direct actie ondernomen en gelukkig voor ons team kregen we een mooi voorstel van Lode De Keyser. We mogen immers de versnellingsbak van zijn Porsche gebruiken. Via deze weg nogmaals een hele grote dank U wel aan Lode De Keyser. Dankzij hem staan we aan de start van deze rally.”

KAMV
RT1

“Philcars legde gisteren de laatste hand aan de ‘Platte Kever’. We zullen zeker aanwezig zijn op de shakedown, om de machine nog een laatste maal aan de tand te voelen. Verder hopen we dan deze rally te kunnen afwerken zonder grote problemen. Doelstelling is de finish halen en hopelijk een mooie plaats in het eindklassement. De verkenning verliep alvast heel goed vorig weekend,” aldus Jochen.

RT1
VAS
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X