De Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally moesten Patrick Mylleville en Jochen Vandersarren aan zich voorbij laten gaan. En ook de Condrozrally kwam in het gedrang voor het MAS-Racing team. De nieuwe versnellingsbak van de Porsche 911 is er immers nog steeds niet. Gelukkig voor het team kwam Lode De Keyser met een voorstel.

“Vorige week kreeg Patrick een telefoon uit Duitsland met de melding dat er vertraging was met de opbouw van de versnellingsbak,” vertelt Jochen. “Hierdoor kwam onze deelname aan de Condroz in het gedrang. Er werd dan ook direct actie ondernomen en gelukkig voor ons team kregen we een mooi voorstel van Lode De Keyser. We mogen immers de versnellingsbak van zijn Porsche gebruiken. Via deze weg nogmaals een hele grote dank U wel aan Lode De Keyser. Dankzij hem staan we aan de start van deze rally.”

RallyTime animated
RT1

“Philcars legde gisteren de laatste hand aan de ‘Platte Kever’. We zullen zeker aanwezig zijn op de shakedown, om de machine nog een laatste maal aan de tand te voelen. Verder hopen we dan deze rally te kunnen afwerken zonder grote problemen. Doelstelling is de finish halen en hopelijk een mooie plaats in het eindklassement. De verkenning verliep alvast heel goed vorig weekend,” aldus Jochen.

RT2
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X