We mogen ons opmaken voor het betere schuifwerk van Manolito Verhaeghe en zijn BMW E36 in de Hemicuda Rally. Hij wil immers afscheid nemen van zijn BMW E36 in stijl. Daarvoor wil hij een laatste keer alles geven en komt hij, puur voor het spektakel, afgezakt naar Koekelare samen met zijn co-piloot Mathieu Dekorte.

“Het is inderdaad de bedoeling om het publiek in Koekelare te entertainen met het betere schuifwerk. Na deze wedstrijd neem ik definitief afscheid van de BMW E36 en ga ik mij focussen op mijn nieuw project. Acht jaar lang heb ik mij geamuseerd met deze o zo betrouwbare wagen. Amper vier keer heb ik moeten opgeven door een mechanisch probleem en dat is toch bijzonder weinig in de rallysport,” aldus Manolito

Na de Rally van Staden besloot Manolito om zijn Bmw E36 te koop te zetten en op zoek te gaan naar een waardige vervanger. Het was niet meteen duidelijk voor welke wagen hij uiteindelijk zou kiezen maar begin deze week kregen we dan eindelijk zijn nieuwe bolide te zien. Manolito stelde met trots zijn nieuwe BMW 1 reeks voor op zijn facebook profiel en dat viel in goede aarde bij heel wat rallyfans.

“Ik blijf het merk BMW inderdaad trouw. Aangezien BMW over heel betrouwbare wagens beschikt, heb ik gekozen voor een BMW 118i. Voor mij is dit de moderne versie van de E36. Deze wagen weegt minder, beschikt over een stevige ophanging en is perfect in balans qua gewichtsverdeling.  Het is de bedoeling om na de Hemicuda rally te starten met mijn nieuwe project. Momenteel is de BMW 118i nog een standaardwagen en moet deze een hele make-over krijgen. De kas moet gezandstraald worden, er moet een nieuwe rolkooi aangeschaft worden en we hopen om volgend jaar in de Rally van Staden de nieuwe bolide te kunnen voorstellen.”

RT2
VAS

“Hopelijk kan ik de E36 voor een mooie prijs van de hand doen en ik zou graag nieuwe sponsors willen aantrekken voor dit nieuwe project. Ook organiseer ik op 15 oktober een BBQ ten voordele van rallyteam Verhaeghe – Dekorte. Deze gaat door in zaal het Blommenhof te Staden. Met dit alles hoop ik om het nodige budget bij elkaar te krijgen en de wagen klaar te stomen voor de 2de seizoenshelft van het rallyseizoen 2018,” besluit Manolito Verhaeghe.

Wie interesse heeft in de BMW 325i E36 kan via deze link de nodige informatie bekomen. Familie, vrienden, supporters of sympathisanten die graag BBQ willen komen eten, kunnen contact opnemen met Manolito Verhaeghe of Mathieu Dekorte. Alle nodige informatie over het eetfestijn kan u hier vinden. Personen die zich geroepen voelen om dit nieuwe project te steunen door middel van sponsoring kunnen uiteraard ook terecht bij Manolito Verhaeghe.

Stannic
BRC
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X