Nog een extra R5 wagen aan de start in St Vith. Xavier Lannoo neemt plaats achter het stuur van de Peugeot 208 T16 met als doel de pas aangeschafte wagen te testen en beter te leren kennen. Het is immers de bedoeling om een goede service te kunnen bieden bij de verhuur van de wagen.

Voor die verhuur slaan Garage XLT, Bossu Motors en ACX Systems de handen in elkaar. Ze vormen samen een familiaal team dat echter met een professionele aanpak voor de dag wil komen. Bedoeling is om met een all-in arrangement (ARRIVE AND DRIVE) uit te pakken. Catering, verplaatsing, overnachtingen met het nodige comfort… het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op deze manier kan het team zich echt toeleggen op het “rally rijden”, zonder zich zorgen te moeten maken over alle andere dingen die erbij komen zien.

Elk team, beginnend of reeds ervaren, kan er terecht. Zo is er een Ford Fiesta R2, Peugeot 208 R2 en de performantere Ford Fiesta R200 beschikbaar. Wie daarna wil overstappen naar een vierwielaangedreven wagen, kan kiezen voor de performante Mitsubishi Lancer EVO IX (met sequentiële versnellingsbak… of sinds kort voor de Peugeot 208 T16 R5.

BRC
VAS

Deze laatste wagen komt van het Hongaarse Takacsmotersport. Een team dat officieel Peugeot Sport verdeler is en voornamelijk actief is in WRC2 en het ERC. Tijdens een 3-daags bezoek aan Hongarije werd reeds heel veel knowhow vergaard. Ook in de toekomst staan ze paraat met technische ondersteuning.

Interesse? Meer info is verkrijgbaar bij

Xavier Lannoo 0032477/35.89.39   info@garagexlt.be

Florian Acx 0032447/78.60.33.   florian.acx@gmail.com

Lorenzo Bossu 0032498/48.23.12  sales.bossumotors@telenet.be

RallyTime animated
Stannic
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X