Nog een extra R5 wagen aan de start in St Vith. Xavier Lannoo neemt plaats achter het stuur van de Peugeot 208 T16 met als doel de pas aangeschafte wagen te testen en beter te leren kennen. Het is immers de bedoeling om een goede service te kunnen bieden bij de verhuur van de wagen.

Voor die verhuur slaan Garage XLT, Bossu Motors en ACX Systems de handen in elkaar. Ze vormen samen een familiaal team dat echter met een professionele aanpak voor de dag wil komen. Bedoeling is om met een all-in arrangement (ARRIVE AND DRIVE) uit te pakken. Catering, verplaatsing, overnachtingen met het nodige comfort… het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op deze manier kan het team zich echt toeleggen op het “rally rijden”, zonder zich zorgen te moeten maken over alle andere dingen die erbij komen zien.

Elk team, beginnend of reeds ervaren, kan er terecht. Zo is er een Ford Fiesta R2, Peugeot 208 R2 en de performantere Ford Fiesta R200 beschikbaar. Wie daarna wil overstappen naar een vierwielaangedreven wagen, kan kiezen voor de performante Mitsubishi Lancer EVO IX (met sequentiële versnellingsbak… of sinds kort voor de Peugeot 208 T16 R5.

KAMV
VAS

Deze laatste wagen komt van het Hongaarse Takacsmotersport. Een team dat officieel Peugeot Sport verdeler is en voornamelijk actief is in WRC2 en het ERC. Tijdens een 3-daags bezoek aan Hongarije werd reeds heel veel knowhow vergaard. Ook in de toekomst staan ze paraat met technische ondersteuning.

Interesse? Meer info is verkrijgbaar bij

Xavier Lannoo 0032477/35.89.39   info@garagexlt.be

Florian Acx 0032447/78.60.33.   florian.acx@gmail.com

Lorenzo Bossu 0032498/48.23.12  sales.bossumotors@telenet.be

RallyTime animated
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X