Onverwachte wending in het Belgisch Rally Kampioenschap. Kris Princen staat op de voorlopige deelnemerslijst van de East Belgian Rally. Het duo Princen – Kaspers geeft de strijd blijkbaar nog niet op.

Na de sortie in de Omloop van Vlaanderen verkondigde het team dat het seizoen erop zat. Budget voor de East Belgian Rally was er niet voorzien en omdat de titel er dan hoogstwaarschijnlijk niet meer inzat, werd er besloten om ook niet in de Condrozrally te starten.

Enkele weken later zijn de plannen blijkbaar gewijzigd. Vincent Verschueren leek op weg te om zijn  eerste titel te vieren in de Oostkantons. Met zowel Princen als Abbring aan de start, valt de beslissing waarschijnlijk niet in Sankt-Vith.

Stannic
KAMV

RT2
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X