Onverwachte wending in het Belgisch Rally Kampioenschap. Kris Princen staat op de voorlopige deelnemerslijst van de East Belgian Rally. Het duo Princen – Kaspers geeft de strijd blijkbaar nog niet op.

Na de sortie in de Omloop van Vlaanderen verkondigde het team dat het seizoen erop zat. Budget voor de East Belgian Rally was er niet voorzien en omdat de titel er dan hoogstwaarschijnlijk niet meer inzat, werd er besloten om ook niet in de Condrozrally te starten.

Enkele weken later zijn de plannen blijkbaar gewijzigd. Vincent Verschueren leek op weg te om zijn  eerste titel te vieren in de Oostkantons. Met zowel Princen als Abbring aan de start, valt de beslissing waarschijnlijk niet in Sankt-Vith.

VAS
RallyTime animated

RallyTime animated
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X