Onverwachte wending in het Belgisch Rally Kampioenschap. Kris Princen staat op de voorlopige deelnemerslijst van de East Belgian Rally. Het duo Princen – Kaspers geeft de strijd blijkbaar nog niet op.

Na de sortie in de Omloop van Vlaanderen verkondigde het team dat het seizoen erop zat. Budget voor de East Belgian Rally was er niet voorzien en omdat de titel er dan hoogstwaarschijnlijk niet meer inzat, werd er besloten om ook niet in de Condrozrally te starten.

Enkele weken later zijn de plannen blijkbaar gewijzigd. Vincent Verschueren leek op weg te om zijn  eerste titel te vieren in de Oostkantons. Met zowel Princen als Abbring aan de start, valt de beslissing waarschijnlijk niet in Sankt-Vith.

VAS
KAMV

RT1
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X