2x WRC, 6x R5, 3x 997 GT3…  en reeds een mooie delegatie bij de historics. Met nog tien dagen te gaan begint de deelnemerslijst van de East Belgian Rally stilaan vorm te krijgen. In deze tien laatste dagen verwachten we nog enkele toppers. De East Belgian Rally telt immers ook mee voor het ONRK (Open Nederlands Rally Kampioenschap).

Zowel Michael Albert als de verassing van de vorige Condrozrally, Manuel Canal-Roblès brengen een Skoda Fabia WRC aan de start. Met Vincent Verschueren en Ghislain de Mevius (Skoda Fabia R5), Adrian Fernemont en Alain Litt (Ford Fiesta R5) en tot slot Kevin Hommes en Cedric De Cecco (Peugeot 208 T16) zijn de R5 wagens netjes verdeeld over drie merken. En Johan Dekens, Laurent Le Millin en Henri Schmelcher vinden rond Sankt Vith een parkoers op het lijf geschreven van de Porsche 997 GT3.

Ook bij de historics reeds mooi volk op de lijst. Robin Maes (BMW M3) gaat op zoek naar de nodige punten om Stefaan Prizie, voorlopig niet op de lijst, bij te benen in het kampioenschap. Hij mag de nodige tegenstand verwachten van Mats Van Den Brand (BMW M3), Rainer Hermann (Opel Ascona 400), Renaud Verreydt (Ford Escort) en vooral Stefaan Stouf (Ford Sierra Cosworth 4×4).

RT2
VAS

RT1
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X