2x WRC, 6x R5, 3x 997 GT3…  en reeds een mooie delegatie bij de historics. Met nog tien dagen te gaan begint de deelnemerslijst van de East Belgian Rally stilaan vorm te krijgen. In deze tien laatste dagen verwachten we nog enkele toppers. De East Belgian Rally telt immers ook mee voor het ONRK (Open Nederlands Rally Kampioenschap).

Zowel Michael Albert als de verassing van de vorige Condrozrally, Manuel Canal-Roblès brengen een Skoda Fabia WRC aan de start. Met Vincent Verschueren en Ghislain de Mevius (Skoda Fabia R5), Adrian Fernemont en Alain Litt (Ford Fiesta R5) en tot slot Kevin Hommes en Cedric De Cecco (Peugeot 208 T16) zijn de R5 wagens netjes verdeeld over drie merken. En Johan Dekens, Laurent Le Millin en Henri Schmelcher vinden rond Sankt Vith een parkoers op het lijf geschreven van de Porsche 997 GT3.

Ook bij de historics reeds mooi volk op de lijst. Robin Maes (BMW M3) gaat op zoek naar de nodige punten om Stefaan Prizie, voorlopig niet op de lijst, bij te benen in het kampioenschap. Hij mag de nodige tegenstand verwachten van Mats Van Den Brand (BMW M3), Rainer Hermann (Opel Ascona 400), Renaud Verreydt (Ford Escort) en vooral Stefaan Stouf (Ford Sierra Cosworth 4×4).

RT1
KAMV

Stannic_animatie
VAS
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X