Het Kempisch Rallyteam stond met beide wagens aan de start in de Short Rally Kasterlee. Omdat Koen Maes andere verplichtingen had, mocht Nick Lauwers voor de gelegenheid plaatsnemen in het rechterzitje naast Paul Cremers.

De verkenningen op zaterdag verliepen goed. Het gaf Nick Lauwers ook meteen een goed beeld van alles wat met navigeren te maken heeft.

63ste OVV
Stannic

Tijdens de eerste proef op zondag lagen de tijden van beide Escorts heel dicht bij elkaar. Bij het begin van de tweede proef liep het echter opnieuw fout voor Paul. Er kwam opnieuw een benzinegeur in de wagen. Het probleem dat ook in de vorige rally’s opdook, lag ook nu aan de basis van een vroegtijdige opgave.

Alex Van de Ven en Michel Straub verging het veel beter. Verlost van de pechduivel rijdt het team nu toch al anderhalf jaar zonder problemen. Ook in Kasterlee deed de wagen het prima. Enkel in de derde proef maakten ze een slippertje na een klein foutje. Een slippertje zonder gevolgen.

Op de service, halfweg koers, vernam het team dat ze aan de leiding reden binnen hun klasse. Hier had het team niet op gerekend. Voor het ingaan van de laatste ronde controleerde Michel dan ook of ze wel degelijk aan de leiding stonden.

Tijdens de twee laatste proeven werd de leiding niet meer uit handen gegeven. Er werd dan ook een klein feestje gebouwd met de bijbehorende pintjes en frietjes. En op deze manier werd ook het verdriet, omwille van de vroege opgave van het andere team, verzacht.

Stannic
RT2
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X