Traditioneel organiseert de Koninklijke Automobielclub Midden Vlaanderen tijdens de Omloop van Vlaanderen ook het criterium als nevenwedstrijd. Dit weekend is daar geen uitzondering op. In dit criterium verzorgde Dieter Descamps reeds de nota’s voor Laurent Valepin in de Rally van Haspengouw en de Sezoensrally. Tijd om Valepin ook eens kennis te laten maken met de West-Vlaamse rallywegen, dacht Descamps.

“Na twee toffe rally’s in het criterium nodig ik mijn piloot Laurent Valepin uit om ook eens te proeven van de West-Vlaamse rallywegen,” vertelt Dieter. “Laurent is afkomstig uit Hoei maar ziet het alvast zitten.”

RallyTime animated
RT2

“De Vlaamse wegen, het is iets speciaals,” aldus Laurent. “Maar met een co-piloot uit de buurt… we gaan ons amuseren en zeker en vast aanvallend rijden.”

“Ik kijk er alvast naar uit om de nota’s van de Omloop in het frans te lezen,” gaat Dieter verder. “Na onze wedstrijd in Bocholt heb ik mijn ritme onderhouden aan de zijde van Xavier Beel en Franky Lheureux. Ik ben er dan ook volledig klaar voor om de VW Golf III Kit Car kennis te laten maken met het West-Vlaamse parcours.”

BRC
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X