Traditioneel organiseert de Koninklijke Automobielclub Midden Vlaanderen tijdens de Omloop van Vlaanderen ook het criterium als nevenwedstrijd. Dit weekend is daar geen uitzondering op. In dit criterium verzorgde Dieter Descamps reeds de nota’s voor Laurent Valepin in de Rally van Haspengouw en de Sezoensrally. Tijd om Valepin ook eens kennis te laten maken met de West-Vlaamse rallywegen, dacht Descamps.

“Na twee toffe rally’s in het criterium nodig ik mijn piloot Laurent Valepin uit om ook eens te proeven van de West-Vlaamse rallywegen,” vertelt Dieter. “Laurent is afkomstig uit Hoei maar ziet het alvast zitten.”

KAMV
Stannic

“De Vlaamse wegen, het is iets speciaals,” aldus Laurent. “Maar met een co-piloot uit de buurt… we gaan ons amuseren en zeker en vast aanvallend rijden.”

“Ik kijk er alvast naar uit om de nota’s van de Omloop in het frans te lezen,” gaat Dieter verder. “Na onze wedstrijd in Bocholt heb ik mijn ritme onderhouden aan de zijde van Xavier Beel en Franky Lheureux. Ik ben er dan ook volledig klaar voor om de VW Golf III Kit Car kennis te laten maken met het West-Vlaamse parcours.”

63ste OVV
KAMV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X