Na onze mooie 12de plaats in de TBR wilden we de lijn in Staden doortrekken. Net voor de start van de eerste ronde gingen de hemelsluizen open boven Staden. We kozen voor regenbanden. Het waren onze eerste wedstrijdkilometers in de gietende regen. We brachten het er goed vanaf en konden beslag leggen op de 11de plaats algemeen.

Net voor de tweede ronde kwam de zon er door en de wegen droogden snel op. We konden de omschakeling naar een droge en snellere omloop goed verteren en slaagden er in om op te klimmen naar de 10de plaats in het algemene klassement. We hadden in de 3F categorie een ruime voorsprong opgebouwd.

Met goede moed en in de hoop het ritme te kunnen aanhouden startten we aan de 3de ronde. Alles verliep naar wens tot in KP9. Na 3 kilometer op de proef van Oostnieuwkerke kregen we af te rekenen met een elektrische panne door een breuk in de batterijsleutel. Na ruime tijd op weg te zijn naar de officieuze zege in de 3F categorie werd het een opgave in plaats van een tiende plaats.

VAS
RallyTime animated

We hebben terug heel veel ervaring opgedaan en hopen optimaal voorbereid aan de start van de Omloop van Vlaanderen te komen. Bij deze willen we nogmaals onze sponsors, het service team en supporters bedanken voor hun steun en aanmoedigingen

BRC
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X