Na onze mooie 12de plaats in de TBR wilden we de lijn in Staden doortrekken. Net voor de start van de eerste ronde gingen de hemelsluizen open boven Staden. We kozen voor regenbanden. Het waren onze eerste wedstrijdkilometers in de gietende regen. We brachten het er goed vanaf en konden beslag leggen op de 11de plaats algemeen.

Net voor de tweede ronde kwam de zon er door en de wegen droogden snel op. We konden de omschakeling naar een droge en snellere omloop goed verteren en slaagden er in om op te klimmen naar de 10de plaats in het algemene klassement. We hadden in de 3F categorie een ruime voorsprong opgebouwd.

Met goede moed en in de hoop het ritme te kunnen aanhouden startten we aan de 3de ronde. Alles verliep naar wens tot in KP9. Na 3 kilometer op de proef van Oostnieuwkerke kregen we af te rekenen met een elektrische panne door een breuk in de batterijsleutel. Na ruime tijd op weg te zijn naar de officieuze zege in de 3F categorie werd het een opgave in plaats van een tiende plaats.

RallyTime animated
KAMV

We hebben terug heel veel ervaring opgedaan en hopen optimaal voorbereid aan de start van de Omloop van Vlaanderen te komen. Bij deze willen we nogmaals onze sponsors, het service team en supporters bedanken voor hun steun en aanmoedigingen

VAS
RT1
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
BRC
10de plaats voor Tom Boonen in Rallye de Wallonie
BRC
JBRC - Indrukwekkend debuut van Pierre-Manuel Brasseur in Rallye de Wallonie
BRC
Niels Reynvoet is de Michelin Star of the Weekend - Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
X