Na onze mooie 12de plaats in de TBR wilden we de lijn in Staden doortrekken. Net voor de start van de eerste ronde gingen de hemelsluizen open boven Staden. We kozen voor regenbanden. Het waren onze eerste wedstrijdkilometers in de gietende regen. We brachten het er goed vanaf en konden beslag leggen op de 11de plaats algemeen.

Net voor de tweede ronde kwam de zon er door en de wegen droogden snel op. We konden de omschakeling naar een droge en snellere omloop goed verteren en slaagden er in om op te klimmen naar de 10de plaats in het algemene klassement. We hadden in de 3F categorie een ruime voorsprong opgebouwd.

Met goede moed en in de hoop het ritme te kunnen aanhouden startten we aan de 3de ronde. Alles verliep naar wens tot in KP9. Na 3 kilometer op de proef van Oostnieuwkerke kregen we af te rekenen met een elektrische panne door een breuk in de batterijsleutel. Na ruime tijd op weg te zijn naar de officieuze zege in de 3F categorie werd het een opgave in plaats van een tiende plaats.

RallyTime animated
VAS

We hebben terug heel veel ervaring opgedaan en hopen optimaal voorbereid aan de start van de Omloop van Vlaanderen te komen. Bij deze willen we nogmaals onze sponsors, het service team en supporters bedanken voor hun steun en aanmoedigingen

RT1
RT2
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X