De Porsche 997 GT3 is één van de grote publiekstrekkers in de Belgische rallysport. Elke rallyfan kan de spectaculaire passages, die extra in de verf gezet worden door het typische geluid van de wagen, wel smaken.

Maar om een Porsche 997 GT3 aan de start van een rally te brengen, is er natuurlijk het nodige budget vereist.  Gelukkig krijgen de wagens steeds de nodige aandacht in de pers, zowel op tv als in de magazines. En dan hebben we nog de verschillende YouTube filmpjes en ontelbare foto’s op de sociale media. Het is dus de ideale wagen om je bedrijf “in the picture” te plaatsen.

Johan Dekens is momenteel op zoek naar partners om de volgende twee manches van het Belgisch Rallykampioenschap te rijden. Met zijn nieuwe Porsche 997 GT3 wil hij starten in de Omloop van Vlaanderen (Roeselare) en in de East Belgian Rally (Sankt-Vith). Een ideale kans dus om je bedrijf te promoten. Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact op met Johan Dekens.

RT1
RT2

63ste OVV
RT2
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X