De Porsche 997 GT3 is één van de grote publiekstrekkers in de Belgische rallysport. Elke rallyfan kan de spectaculaire passages, die extra in de verf gezet worden door het typische geluid van de wagen, wel smaken.

Maar om een Porsche 997 GT3 aan de start van een rally te brengen, is er natuurlijk het nodige budget vereist.  Gelukkig krijgen de wagens steeds de nodige aandacht in de pers, zowel op tv als in de magazines. En dan hebben we nog de verschillende YouTube filmpjes en ontelbare foto’s op de sociale media. Het is dus de ideale wagen om je bedrijf “in the picture” te plaatsen.

Johan Dekens is momenteel op zoek naar partners om de volgende twee manches van het Belgisch Rallykampioenschap te rijden. Met zijn nieuwe Porsche 997 GT3 wil hij starten in de Omloop van Vlaanderen (Roeselare) en in de East Belgian Rally (Sankt-Vith). Een ideale kans dus om je bedrijf te promoten. Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact op met Johan Dekens.

VAS
RT2

RT1
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X