De Porsche 997 GT3 is één van de grote publiekstrekkers in de Belgische rallysport. Elke rallyfan kan de spectaculaire passages, die extra in de verf gezet worden door het typische geluid van de wagen, wel smaken.

Maar om een Porsche 997 GT3 aan de start van een rally te brengen, is er natuurlijk het nodige budget vereist.  Gelukkig krijgen de wagens steeds de nodige aandacht in de pers, zowel op tv als in de magazines. En dan hebben we nog de verschillende YouTube filmpjes en ontelbare foto’s op de sociale media. Het is dus de ideale wagen om je bedrijf “in the picture” te plaatsen.

VAS
RT2

Johan Dekens is momenteel op zoek naar partners om de volgende twee manches van het Belgisch Rallykampioenschap te rijden. Met zijn nieuwe Porsche 997 GT3 wil hij starten in de Omloop van Vlaanderen (Roeselare) en in de East Belgian Rally (Sankt-Vith). Een ideale kans dus om je bedrijf te promoten. Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact op met Johan Dekens.

RT2
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X