Het ED Rallyteam ziet er dit weekend iets anders uit dan gewoonlijk. Er is geen enkele Mitsubishi EVO te bespeuren op de service. Net zoals Wouter Muylle, aan de start met de TeamFloral Ford Fiesta R5, komt Steve Brown in extremis ook met een Ford Fiesta aan de start. Door problemen met de versnellingsbak werd er ‘last minute’ naar een oplossing gezocht om toch te kunnen rijden. En deze oplossing werd gevonden bij XLT. Dankzij Xavier Lannoo kan Steve Brown, met de XLT Ford Fiesta R2, alsnog van start in de TBR Rallysprint. Naast de Ford Fiesta R5 en de Ford Fiesta R2 staat er nog een derde Ford aan de start. De Ford Sierra, bemant door Geert Huyghebaert en Eric Wullen, doet immers dienst als dubbel nul. We kunnen dus gerust stellen… ED Rallyteam goes Ford.

BRC
RT1
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X