Het ED Rallyteam ziet er dit weekend iets anders uit dan gewoonlijk. Er is geen enkele Mitsubishi EVO te bespeuren op de service. Net zoals Wouter Muylle, aan de start met de TeamFloral Ford Fiesta R5, komt Steve Brown in extremis ook met een Ford Fiesta aan de start. Door problemen met de versnellingsbak werd er ‘last minute’ naar een oplossing gezocht om toch te kunnen rijden. En deze oplossing werd gevonden bij XLT. Dankzij Xavier Lannoo kan Steve Brown, met de XLT Ford Fiesta R2, alsnog van start in de TBR Rallysprint. Naast de Ford Fiesta R5 en de Ford Fiesta R2 staat er nog een derde Ford aan de start. De Ford Sierra, bemant door Geert Huyghebaert en Eric Wullen, doet immers dienst als dubbel nul. We kunnen dus gerust stellen… ED Rallyteam goes Ford.

Stannic
BRC
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X