Na een prima Ypres rally komen we zonder druk aan de start van de TBR rallysprint. Om de inzet en de volharding van de organisatie te belonen, hebben we er alles aan gedaan om aan de start te staan. Gelukkig kunnen we rekenen, mede door de inzet van men co Jeffrey, op de steun van enkele nieuwe lokale partners!

Achter de schermen wordt nog hard gewerkt door Kevin om de wagen terug fris aan de start te krijgen. De laatste onderdelen zijn beloofd eind deze week, waardoor we positief zijn dat alles wel in zijn plooi zal vallen! Rivaliseren met de 4-wiel aangedreven wagens zal moeilijk worden op dit gladde parkoers met veel hernemingen. We zullen ons vooral focussen op de snelste 2wd wagens. Met snelle jongens zoals Steven Dolfen, Paul Lietaer etc.. wordt dit ongetwijfeld al een hele uitdaging.

RallyTime animated
BRC
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X