Na een prima Ypres rally komen we zonder druk aan de start van de TBR rallysprint. Om de inzet en de volharding van de organisatie te belonen, hebben we er alles aan gedaan om aan de start te staan. Gelukkig kunnen we rekenen, mede door de inzet van men co Jeffrey, op de steun van enkele nieuwe lokale partners!

Achter de schermen wordt nog hard gewerkt door Kevin om de wagen terug fris aan de start te krijgen. De laatste onderdelen zijn beloofd eind deze week, waardoor we positief zijn dat alles wel in zijn plooi zal vallen! Rivaliseren met de 4-wiel aangedreven wagens zal moeilijk worden op dit gladde parkoers met veel hernemingen. We zullen ons vooral focussen op de snelste 2wd wagens. Met snelle jongens zoals Steven Dolfen, Paul Lietaer etc.. wordt dit ongetwijfeld al een hele uitdaging.

Stannic
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X