Team Bassin Roeselare besloot in 2016 om niet langer de TBR Rally te organiseren. In plaats daarvan werd er de eerste TBR Rallysprint georganiseerd in Oekene. Deze eerste editie, die op veel interesse kon rekenen, verliep echter niet van een leien dakje.

Zo werd de start van de eerste ronde vertraagd door een misverstand. Wanneer de TBR Rallysprint dan eindelijk gestart was, ging een van de eerste wagens het decor in… Vanaf de tweede ronde verliep alles naar wens maar de verloren tijd inhalen lukte niet meer. Door tijdsgebrek moest er dan ook een ronde geschrapt worden.

63ste OVV
BRC

Na de TBR Rallysprint was er hier en daar kritiek te horen. De organisatoren hebben alles grondig geëvalueerd en er de nodige lessen uit getrokken. Ook bij de rallyteams lijkt het debacle van vorig jaar verteerd. Getuige hiervan de reeds 110 ingeschreven teams waaronder 5 wagens uit de R5-categorie. Al moeten we zeggen dat de deelname van Steve Bécaert (pijnlijke ribben) na zijn sortie in de Ypres Rally niet zeker is. Daarnaast ook reeds 45 achterwiel aangedreven wagens (waaronder 30 BMW’s) die ongetwijfeld voor het nodige spektakel zullen zorgen. Later meer over het deelnemersveld. Inschrijven kan nog tot en met 2 juli.

BRC
KAMV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X