Geen Steve Bécaert in de Rally van Wervik. Een doelbewuste keuze. De transporteur uit Poperinge stond er nog nooit aan de start en wou zijn deelname aan de Ypres Rally niet in gevaar brengen. De Ypres Rally is dan ook een echte thuiswedstrijd voor het team. De DS3 R5, met nummer 29 op de deuren, aan de finish brengen is het belangrijkste. Maar als het kan, zal Steve het niet nalaten om het team in de kijker te rijden.

“Na onze 2 mooie resultaten in de Short Rally van de Monteberg en de ORC Rally is het tijd voor het echte werk,” steekt Steve Bécaert van wal. “In dit ongeziene en fenomenale deelnemersveld hebben we 1 doel en dat is het eindpodium halen. Liefst met een plaatsje in de top 20.”

“Moesten we het geluk hebben om op hetzelfde niveau te rijden zoals in onze laatste twee wedstrijden dan zit er zeker meer in. Maar in Ieper hangt het af van enorm veel factoren. Ik ben niet iemand die graag vooraf voorspellingen doe. Voor mij blijft de opdracht dezelfde als in 2015 toen we voor de eerste keer Ieper reden: finishen!”

RT2
RallyTime animated

“Het is algemeen geweten, dat als je het geluk aan je zijde hebt om niet lek te rijden en geen minuten in de gracht te liggen, dat je dan automatisch een mooi resultaat kan behalen in de kattenstad. We mogen wel niet vergeten dat mijn eerste wedstrijd in een rallywagen nog maar dateert van 2014. Alles is dus zeer snel gegaan. Uiteraard willen we ons wel wat in de kijker rijden want dit is tenslotte een echte thuiswedstrijd voor ons. Een wedstrijd waar de grote en minder grote rallyliefhebber ieder jaar trouw op post is. We proberen om ons niet gek te laten maken en te genieten van wat er komt,” besluit Steve.

BRC
KAMV
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X