We zagen hem dit jaar nog maar 1x aan het werk. Ook de geplande ORC Rally moest hij aan zich laten voorbij gaan. Maar dat wordt dit weekend goed gemaakt met de Rally van Wervik. Met nummer 68 op de flanken van de gekende blauwe BMW aan de start, Didier Spillebeen.

Volgende zaterdag staan we aan de start van de Rally van Wervik,” begint Didier zijn verhaal. “Het reeds van halfweg maart geleden dat ik nog een wedstrijd gereden heb. Door verbouwingen die wat uitgelopen zijn, heb ik forfait moeten geven voor de wedstrijd van Oostrozebeke.

Omdat we niet aan de start stonden van de ORC Rally zijn we op zoek gegaan naar een extra wedstrijd. De volgende op de kalender was de Rally van Wervik. Omdat dit ook een wedstrijd is die ik heel graag rijd, heb ik niet getwijfeld om me in te schrijven.”

BRC
RallyTime animated

Het is al van 2009 geleden dat ik er aan de start kwam. Het zal dan ook met volle goesting zijn dat ik zaterdag aan de start verschijn samen met Kevin Mullebrouck. Ons startnummer 68 lijkt aan de hoge kant maar wanneer je het deelnemersveld bekijkt, kan ik er best mee leven. Er komen namelijk veel piloten met top auto’s aan de start met het oog op de Ypres Rally,” aldus Didier.

RallyTime animated
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X