We zagen hem dit jaar nog maar 1x aan het werk. Ook de geplande ORC Rally moest hij aan zich laten voorbij gaan. Maar dat wordt dit weekend goed gemaakt met de Rally van Wervik. Met nummer 68 op de flanken van de gekende blauwe BMW aan de start, Didier Spillebeen.

Volgende zaterdag staan we aan de start van de Rally van Wervik,” begint Didier zijn verhaal. “Het reeds van halfweg maart geleden dat ik nog een wedstrijd gereden heb. Door verbouwingen die wat uitgelopen zijn, heb ik forfait moeten geven voor de wedstrijd van Oostrozebeke.

Omdat we niet aan de start stonden van de ORC Rally zijn we op zoek gegaan naar een extra wedstrijd. De volgende op de kalender was de Rally van Wervik. Omdat dit ook een wedstrijd is die ik heel graag rijd, heb ik niet getwijfeld om me in te schrijven.”

RT2
KAMV

Het is al van 2009 geleden dat ik er aan de start kwam. Het zal dan ook met volle goesting zijn dat ik zaterdag aan de start verschijn samen met Kevin Mullebrouck. Ons startnummer 68 lijkt aan de hoge kant maar wanneer je het deelnemersveld bekijkt, kan ik er best mee leven. Er komen namelijk veel piloten met top auto’s aan de start met het oog op de Ypres Rally,” aldus Didier.

BRC
RT2
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X