We zagen hem dit jaar nog maar 1x aan het werk. Ook de geplande ORC Rally moest hij aan zich laten voorbij gaan. Maar dat wordt dit weekend goed gemaakt met de Rally van Wervik. Met nummer 68 op de flanken van de gekende blauwe BMW aan de start, Didier Spillebeen.

Volgende zaterdag staan we aan de start van de Rally van Wervik,” begint Didier zijn verhaal. “Het reeds van halfweg maart geleden dat ik nog een wedstrijd gereden heb. Door verbouwingen die wat uitgelopen zijn, heb ik forfait moeten geven voor de wedstrijd van Oostrozebeke.

Omdat we niet aan de start stonden van de ORC Rally zijn we op zoek gegaan naar een extra wedstrijd. De volgende op de kalender was de Rally van Wervik. Omdat dit ook een wedstrijd is die ik heel graag rijd, heb ik niet getwijfeld om me in te schrijven.”

VAS
RT1

Het is al van 2009 geleden dat ik er aan de start kwam. Het zal dan ook met volle goesting zijn dat ik zaterdag aan de start verschijn samen met Kevin Mullebrouck. Ons startnummer 68 lijkt aan de hoge kant maar wanneer je het deelnemersveld bekijkt, kan ik er best mee leven. Er komen namelijk veel piloten met top auto’s aan de start met het oog op de Ypres Rally,” aldus Didier.

RT1
RallyTime animated
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X