opname zonder titel-6316

Voor het derde jaar op rij komt de jonge ler Stephen Wright aan de start van de Sezoensrally in zijn Ford Fiesta R5. Samen met zijn Limburgse co-piloot Eddy Smeets werd hij zowel in 2015 als in 2016 knap 3de algemeen, de podiumplaats die het duo dit jaar weer ambieert.

Stephen Wright: “Ik kijk opnieuw erg uit naar de Sezoensrally. De ontvangst is er altijd erg goed en de proeven zijn echt knap. Zo’n compacte rally op een dag: dat is echt fijn om te doen. De laatste tijd was het zakelijk erg druk zodat het ook een beetje vakantie wordt… Maar wel een snelle vakantie dan! De service-truck met de Fiesta is woensdagochtend vertrokken in Ierland. Ik ben sinds woensdagnacht in Genk te gast bij Eddy die deze trip weer mede mogelijk maakte. Twee mekaniekers – Keith en Keith – komen vrijdag per vliegtuig en we krijgen nog versterking van Dré, een Nederlandse vriend-mekanieker van Eddy. Onze R5 is misschien de oudste aan de start maar ik zou hem toch graag op het finishpodium zien staan ‘s avonds.”

Eddy Smeets: “Het werk voor de organisatie was nog meer dan andere jaren maar alles zit nu wel op schema. Donderdagavond hang ik mijn hemd van Racing Team Moustache aan de kapstok en word ik (ook) deelnemer. Eindelijk nog eens rally-actie want het is pas mijn eerste wedstrijd van dit seizoen! Ik ben benieuwd naar de strijd voor de ereplaatsen want Princen en Verschueren zullen vermoedelijk moeilijk bij te houden zijn… Ik verwacht me aan een leuke competitie voor de derde plaats met de overige R5’s van Allart, Cornelis en zeker ook Polle Geusens. Vorig jaar openden we de wedstrijd sterk op KP De Hees. Die taktiek – aanvallen vanaf de eerste meter -zullen we hoogstwaarschijnlijk ook bij onze derde deelname toepassen. En dan zien we wel waar ons dat tegen de avond brengt… met bijzondere dank aan onze gelegenheidssponsors Ixina, Hulsbosch Banden, Garage Bart Hellings, HC Containers, Biogas.

RT2
BRC

VAS
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X