DSC_0599-2

Na een lange en zware revalidatie van een knie operatie zal Jo Muylle samen met copiloot Dries Deprez dit weekend zijn comeback maken tijdens de Sezoensrally in Bocholt.

Jo: “Ik ben erg blij dat ik terug achter het stuur van een rallywagen kan plaatsnemen! Afgelopen maanden waren zowel fysiek als mentaal zwaar. Maar ik ben gemotiveerder dan ooit tevoren! Tijdens mijn revalidatie heb ik nauw samengewerkt met kinesist Kristof De Cock en sportdiëtiste Cathy Becquaert. Ik ben ondertussen voldoende gerevalideerd voor het betere rallywerk en ben dankzij een strak dieet 16 kg verloren. Ik wil Kristof en Cathy nog eens persoonlijk bedanken voor hun professionele begeleiding. Liefst wil ik zo snel mogelijk terug met een auto uit de categorie R2 rijden en achter de schermen wordt daar dan ook hard aan gewerkt want opgeven doen we niet! Komende zaterdag hoop ik vooral snel in het juiste ritme te zitten . Ik kan alvast niet wachten om van start te gaan !”

Jo en Dries starten met het nummer 58 op de deuren van de Citroën C2 VTS.

RallyTime animated
VAS

RallyTime animated
RT2
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X