DSC_0599-2

Na een lange en zware revalidatie van een knie operatie zal Jo Muylle samen met copiloot Dries Deprez dit weekend zijn comeback maken tijdens de Sezoensrally in Bocholt.

Jo: “Ik ben erg blij dat ik terug achter het stuur van een rallywagen kan plaatsnemen! Afgelopen maanden waren zowel fysiek als mentaal zwaar. Maar ik ben gemotiveerder dan ooit tevoren! Tijdens mijn revalidatie heb ik nauw samengewerkt met kinesist Kristof De Cock en sportdiëtiste Cathy Becquaert. Ik ben ondertussen voldoende gerevalideerd voor het betere rallywerk en ben dankzij een strak dieet 16 kg verloren. Ik wil Kristof en Cathy nog eens persoonlijk bedanken voor hun professionele begeleiding. Liefst wil ik zo snel mogelijk terug met een auto uit de categorie R2 rijden en achter de schermen wordt daar dan ook hard aan gewerkt want opgeven doen we niet! Komende zaterdag hoop ik vooral snel in het juiste ritme te zitten . Ik kan alvast niet wachten om van start te gaan !”

RT1
Stannic

Jo en Dries starten met het nummer 58 op de deuren van de Citroën C2 VTS.

Stannic_animatie
Stannic
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X