DSC_0599-2

Na een lange en zware revalidatie van een knie operatie zal Jo Muylle samen met copiloot Dries Deprez dit weekend zijn comeback maken tijdens de Sezoensrally in Bocholt.

Jo: “Ik ben erg blij dat ik terug achter het stuur van een rallywagen kan plaatsnemen! Afgelopen maanden waren zowel fysiek als mentaal zwaar. Maar ik ben gemotiveerder dan ooit tevoren! Tijdens mijn revalidatie heb ik nauw samengewerkt met kinesist Kristof De Cock en sportdiëtiste Cathy Becquaert. Ik ben ondertussen voldoende gerevalideerd voor het betere rallywerk en ben dankzij een strak dieet 16 kg verloren. Ik wil Kristof en Cathy nog eens persoonlijk bedanken voor hun professionele begeleiding. Liefst wil ik zo snel mogelijk terug met een auto uit de categorie R2 rijden en achter de schermen wordt daar dan ook hard aan gewerkt want opgeven doen we niet! Komende zaterdag hoop ik vooral snel in het juiste ritme te zitten . Ik kan alvast niet wachten om van start te gaan !”

Jo en Dries starten met het nummer 58 op de deuren van de Citroën C2 VTS.

VAS
RT1

KAMV
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X