RV-Haspengouw-Z-1657

Stijn Pacolet en Cederique Baeten staan niet op de deelnemerslijst van de 34ste Rallye de Wallonie. Het duo keek er echt naar uit om van start te gaan op de proeven rondom Namen. Het is dan ook frustrerend wanneer je door overmacht niet kan starten. PB-Racing zal echter wel aanwezig tijdens de Rallye de Wallonie. Stijn Pacolet verduidelijkt een en ander.

“Zoals velen gemerkt hebben, staan we niet op de deelnemerslijst van de Rallye de Wallonie,” begint Stijn zijn verhaal. “M-sport Polen blijkt de aanvragen voor de R2T National kits niet snel genoeg verwerkt te krijgen. In België kregen wij als eerste de kit toegestuurd. Deze werd kort voor de TAC rally geleverd maar bleek maar de helft van de onderdelen te bevatten. In de hoop dat de rest toch nog tijdig zou aankomen, waren we op volle toeren gestart met de opbouw van de wagen. Jammer genoeg was dit niet het geval en moesten we passen voor de TAC Rally.”

“De Rallye de Wallonie stond dan als volgende op het programma. Qua timing perfect haalbaar om de auto tijdig klaar te krijgen. Maar de resterende onderdelen, nodig om de wagen af te werken, komen maar met mondjesmaat binnen. Blijkbaar is de voorraad op. Ondertussen zijn ze terug in productie genomen, maar helaas vraagt dit enige tijd…”

RallyTime animated
VAS

“Dit is een vrij frustrerende zaak voor ons! We keken er echt naar uit om te kunnen deelnemen aan Rallye de Wallonie. Zeker na al die late avonden en reeds geleverde inspanningen. Daarnaast keken ook de sponsors er naar uit om ons terug aan het werk te zien! Verder is het ook jammer voor de Ford Fiesta Sport Trophy en voor de andere deelnemers aan deze cup. Mits wij in het bezit zijn van de eerste kit en deze nog niet compleet is, zal het voor de andere teams nog moeilijker zijn. Voor ons ligt de focus nu op de Sezoensrally welke we absoluut niet willen missen.”

“We staan dan wel niet aan de start van de rally dit weekend, maar toch zullen we met PB-Racing aanwezig zijn. Om onze sponsors in de watten te leggen, hebben we voor hen een leuk evenement georganiseerd.  We zullen ze met busjes rondrijden tijdens de rally om hen te bedanken voor hun steun en vertrouwen. Ook zullen we tijdens bepaalde services een bezoekje brengen bij Team Floral. Iedereen is daar dan trouwens welkom bij ons om een babbeltje te slaan,” besluit Stijn.

RT1
RT2
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X