RV-Haspengouw-Z-1657

Stijn Pacolet en Cederique Baeten staan niet op de deelnemerslijst van de 34ste Rallye de Wallonie. Het duo keek er echt naar uit om van start te gaan op de proeven rondom Namen. Het is dan ook frustrerend wanneer je door overmacht niet kan starten. PB-Racing zal echter wel aanwezig tijdens de Rallye de Wallonie. Stijn Pacolet verduidelijkt een en ander.

“Zoals velen gemerkt hebben, staan we niet op de deelnemerslijst van de Rallye de Wallonie,” begint Stijn zijn verhaal. “M-sport Polen blijkt de aanvragen voor de R2T National kits niet snel genoeg verwerkt te krijgen. In België kregen wij als eerste de kit toegestuurd. Deze werd kort voor de TAC rally geleverd maar bleek maar de helft van de onderdelen te bevatten. In de hoop dat de rest toch nog tijdig zou aankomen, waren we op volle toeren gestart met de opbouw van de wagen. Jammer genoeg was dit niet het geval en moesten we passen voor de TAC Rally.”

“De Rallye de Wallonie stond dan als volgende op het programma. Qua timing perfect haalbaar om de auto tijdig klaar te krijgen. Maar de resterende onderdelen, nodig om de wagen af te werken, komen maar met mondjesmaat binnen. Blijkbaar is de voorraad op. Ondertussen zijn ze terug in productie genomen, maar helaas vraagt dit enige tijd…”

BRC
RallyTime animated

“Dit is een vrij frustrerende zaak voor ons! We keken er echt naar uit om te kunnen deelnemen aan Rallye de Wallonie. Zeker na al die late avonden en reeds geleverde inspanningen. Daarnaast keken ook de sponsors er naar uit om ons terug aan het werk te zien! Verder is het ook jammer voor de Ford Fiesta Sport Trophy en voor de andere deelnemers aan deze cup. Mits wij in het bezit zijn van de eerste kit en deze nog niet compleet is, zal het voor de andere teams nog moeilijker zijn. Voor ons ligt de focus nu op de Sezoensrally welke we absoluut niet willen missen.”

“We staan dan wel niet aan de start van de rally dit weekend, maar toch zullen we met PB-Racing aanwezig zijn. Om onze sponsors in de watten te leggen, hebben we voor hen een leuk evenement georganiseerd.  We zullen ze met busjes rondrijden tijdens de rally om hen te bedanken voor hun steun en vertrouwen. Ook zullen we tijdens bepaalde services een bezoekje brengen bij Team Floral. Iedereen is daar dan trouwens welkom bij ons om een babbeltje te slaan,” besluit Stijn.

RallyTime animated
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X