Johan Depredomme maakt zijn debuut als piloot in de aanstaande TAC rally te Tielt. Met een Ford Fiesta R2 zal de slotenmaker uit Ruiselede de smalle verraderlijke wegen rond Tielt weten te trotseren. Het is Johan’s grote droom. Hij wil vooral ervaring opdoen en mikt stiekem toch wel op een mooi resultaat.

Copiloot van dienst is Nick Borms, reeds ervaring als copiloot en goede vriend van Johan Depredomme.

Voorstelling van de wagen zal plaatsvinden op 29 maart in cafe de lugano, Brugsesteenweg 44 te Pittem. Hierbij zijn alle sympathisanten, rally vrienden en natuurlijk onze sponsors hartelijk uitgenodigd. Zonder de steun van deze mensen zou dit project niet mogelijk zijn. Bij deze wil ik mijn sponsors bedanken, Schotte Schrijnwerken, Cafe Lugano, Daily Fresh Food f.r.e.t., Advocaten Kantoor Lust, Bjorn Christiaans, Wouter Bouwt, Slotenmaker Johan Ruiselede, Bieren Van de Voorde, JDE Elektriciteit, Derkotrans en Vetgedrukt.

 

RallyTime animated
Stannic

Persvoorstelling_TAC_Rally_JDP_Rallyteam

 

RT2
63ste OVV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X