Nick: Na een supereditie in 2016 werd meteen werk gemaakt om er dit jaar terug bij te zijn. Ikzelf mocht na de goeie samenwerking met Tim terug plaats nemen in het rechterzitje bij hem in de Degro Porsche, maar intussen werd er al werk gemaakt met sponsors om een mooi project op poten te zetten en zo kwamen we uit bij Bernd Casier met de Fiesta R5 en Stijn Vandaele met de R2. Ambities waren er niet echt omdat dit altijd druk geeft en soms gevaarlijk is in de rallysport, maar natuurlijk heb je dromen. De droom was simpel: de overwinning behalen met de R5 of de Porsche en als het helemaal vlekkeloos verliep misschien wel positie 1 en 2, terwijl dit voor de R2 vooral uitrijden en amuseren was na vier jaar inactiviteit van Stijn. Ik ben dan ook bijzonder tevreden dat we naar huis konden gaan met de eerste twee posities in ons bezit ook al had ik misschien stiekem de posities omgekeerd gezien tussen de Porsche en de Fiesta R5 (lacht). Jammer genoeg werd enkele honderden meters voor de finish een perfecte afloop voor de drie auto’s verstoord door een verdoken obstakel waardoor we de R2 niet over het podium zagen gaan, maar na vier jaar inactiviteit kunnen we het eens zijn dat Stijn het niet verleerd is en hopen hem nog terug te zien (lacht). Ondanks dit was het natuurlijk een top weekend. Sponsors tevreden, publiek tevreden, wij tevreden. Bij deze wil ik uiteraard ook nog onze gast piloten bedanken voor hun stuurmanskunsten en om voor ons te willen starten. Bedankt Tim en Bernd. Maar uiteraard gaan onze grootste woorden van dank uit naar de sponsors want zonder hen was dit fantastisch project helemaal niet mogelijk.

Brian: Kort na editie 2016 kwam Nick naar mij toe om mijn engagement te vragen in zijn project voor 2017. Na wat gesprekken kon ik dit niet weigeren, maar niet alles kan van één kant komen. Zo keken we na de zomer van 2016 hoe we dit tot een topevenement konden maken. Ik droomde allang om eens met een Fiesta R2 te rijden, kocht deze aan en stelde deze ter beschikking zodat niet twee maar drie wagens konden rijden in dezelfde kleuren. Lang hebben we ernaar uitgekeken en na de positieve return van zijn sponsors kon hij dit jaar opnieuw op hun steun rekenen. Nick en zijn helpers verdienen een dikke pluim met wat zij tot stand hebben gebracht. Sinds Wales rally GB had Bernd niet meer gekoerst maar dat kon ik niet merken. Het ritme lag direct goed. Alle ritten konden we de scratch noteren en met net geen minuut bonus einde rally konden we de favorietenrol waarmaken. Voor mij een ervaring om nooit te vergeten, een vroeg verjaardagsgeschenk.

Isabel: Zoals eerder vermeld, na onze aankoop van de Fiesta R2 in september, werd er mij ook gevraagd om mij in dit project te vervoegen en alsook voor de nota’s in te staan. Daar Brian natuurlijk Bernd vervoegde in de R5, restte enkel nog de vraag: wie neemt Brian zijn linkerzitje over?! Stijn dus! Aangezien Stijn als piloot moet gestopt zijn vlak voor ik mijn intrede in de rally maakte, was ik wel benieuwd wie en hoe Stijn als piloot ging zijn.. Alles verliep heel vlot, desondanks het voor Stijn al een poos geleden was en het de eerste maal met zo’n wagen was dat hij aan start kwam! Er was een positieve vibe in de wagen. De tijden waren goed, en werden telkens verbeterd! Na de derde proef stonden we op een 24e plaats. Jammer genoeg, door het raken van een hindernis op de 4e proef op amper 1.5km van het einde, moesten we de handdoek in de ring werpen! Geen 2 op 3 dus, maar een super samenwerking met enthousiaste mensen! Zeker een rally om op terug te blikken! Bedankt Nick om mij hierin ook te betrekken, Stijn voor het vertrouwen, alsook iedereen die op gelijk welke manier iets voor ons betekend heeft dit weekend!

RT2
BRC

KAMV
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X