De Rallysprint van Moorslede was voor ons een ideale opener van het seizoen 2017. We startten er met de Renault Clio V6, de wagen waar mijn papa de laatste 5 jaar mee gereden heeft. Het is een heel andere wagen dan de Opel Adam R2 die we bestuurden in de 6 Uren van Kortrijk vorig jaar.

Net zoals in Kortrijk, deed ik opnieuw beroep op Emile Mourisse als co. En ook nu verliep de samenwerking weer heel vlot. Voor ons was het gewoon proberen aan de finish te geraken en ritme en ervaring op doen in functie van de toekomst. Dit is ons wel gelukt en we hebben er een super resultaat bovenop. Iets wat we niet meteen in gedachten hadden.

Daarnaast was het weekend ook geslaagd omdat een goeie vriend van mij Lewis Vansteenkiste ook zijn rallydebuut maakte en hij het ook goed gedaan heeft. Samen aan de start staan van dezelfde rally en alle twee aan de finish met een goed resultaat maakt het weekend perfect. Normaal is de volgende rally de Short Rally van de Monteberg waar we opnieuw starten met de Renault Clio V6.

KAMV
RallyTime animated

RT1
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X