De Rallysprint van Moorslede was voor ons een ideale opener van het seizoen 2017. We startten er met de Renault Clio V6, de wagen waar mijn papa de laatste 5 jaar mee gereden heeft. Het is een heel andere wagen dan de Opel Adam R2 die we bestuurden in de 6 Uren van Kortrijk vorig jaar.

Net zoals in Kortrijk, deed ik opnieuw beroep op Emile Mourisse als co. En ook nu verliep de samenwerking weer heel vlot. Voor ons was het gewoon proberen aan de finish te geraken en ritme en ervaring op doen in functie van de toekomst. Dit is ons wel gelukt en we hebben er een super resultaat bovenop. Iets wat we niet meteen in gedachten hadden.

Stannic
Stannic_animatie

Daarnaast was het weekend ook geslaagd omdat een goeie vriend van mij Lewis Vansteenkiste ook zijn rallydebuut maakte en hij het ook goed gedaan heeft. Samen aan de start staan van dezelfde rally en alle twee aan de finish met een goed resultaat maakt het weekend perfect. Normaal is de volgende rally de Short Rally van de Monteberg waar we opnieuw starten met de Renault Clio V6.

RallyTime animated
KAMV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X