De Rallysprint van Moorslede was voor ons een ideale opener van het seizoen 2017. We startten er met de Renault Clio V6, de wagen waar mijn papa de laatste 5 jaar mee gereden heeft. Het is een heel andere wagen dan de Opel Adam R2 die we bestuurden in de 6 Uren van Kortrijk vorig jaar.

Net zoals in Kortrijk, deed ik opnieuw beroep op Emile Mourisse als co. En ook nu verliep de samenwerking weer heel vlot. Voor ons was het gewoon proberen aan de finish te geraken en ritme en ervaring op doen in functie van de toekomst. Dit is ons wel gelukt en we hebben er een super resultaat bovenop. Iets wat we niet meteen in gedachten hadden.

Daarnaast was het weekend ook geslaagd omdat een goeie vriend van mij Lewis Vansteenkiste ook zijn rallydebuut maakte en hij het ook goed gedaan heeft. Samen aan de start staan van dezelfde rally en alle twee aan de finish met een goed resultaat maakt het weekend perfect. Normaal is de volgende rally de Short Rally van de Monteberg waar we opnieuw starten met de Renault Clio V6.

63ste OVV
KAMV

RT2
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X