De Spa Rally krijgt er nog een publiekstrekker bij. Op de laatste update van deelnemerslijst vinden we niemand minder dan Patrick Snijers met Luc Bouchat als copiloot. Niet met een R5, wel met een Porsche 997 GT3. We informeerden ons naar de stand van zaken bij Luc Bouchat.

“Voor de Spa Rally ziet het er alvast goed uit,” verzekerde Luc Bouchat ons. “Het budget is nog niet helemaal rond maar het resterende bedrag is niet onoverkomelijk. Normaal staan we aan de start met de BMA Porsche 997 GT3. Het is de bedoeling om ook de rest van het seizoen samen af te werken.”

“Onze deelname in de Spa Rally danken we vooral aan onze partners Car Cave en Yacco,” aldus Patrick Snijers. “Wat het vervolg van het seizoen betreft, kan ik nog niets bevestigen. De onderhandelingen lopen nog.”

BRC
RallyTime animated

KAMV
RT1
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X