De Spa Rally krijgt er nog een publiekstrekker bij. Op de laatste update van deelnemerslijst vinden we niemand minder dan Patrick Snijers met Luc Bouchat als copiloot. Niet met een R5, wel met een Porsche 997 GT3. We informeerden ons naar de stand van zaken bij Luc Bouchat.

“Voor de Spa Rally ziet het er alvast goed uit,” verzekerde Luc Bouchat ons. “Het budget is nog niet helemaal rond maar het resterende bedrag is niet onoverkomelijk. Normaal staan we aan de start met de BMA Porsche 997 GT3. Het is de bedoeling om ook de rest van het seizoen samen af te werken.”

“Onze deelname in de Spa Rally danken we vooral aan onze partners Car Cave en Yacco,” aldus Patrick Snijers. “Wat het vervolg van het seizoen betreft, kan ik nog niets bevestigen. De onderhandelingen lopen nog.”

BRC
VAS

KAMV
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X