Debuteren met de BMW M3 in de Rallysprint van Moorslede. Dat was althans de bedoeling van Kjell Vandenberghe. Een plan dat echter niet kan doorgaan omdat de BMW nog niet klaar is. Omdat Kjell echter geen zin had om de winterstop te verlengen, werd er gezocht naar een oplossing. En zodoende zal hij in Moorslede aan de start verschijnen met een Peugeot 208 R2 uit de stallen van Pevatec.

“De Rallysprint van Moorslede komt te vroeg voor de BMW M3,” laat Kjell weten. “De opbouw kost meer tijd dan gedacht. Gelukkig krijg ik veel hulp van mijn pa. Het is de bedoeling om de BMW zo snel mogelijk op punt te krijgen. Mogelijk kunnen we er in de Short Rally van de Monteberg mee starten. En anders wordt het de ORC Canal Rally”.

Ondanks dat de BMW niet klaar is, start je toch in Moorslede.

RT2
RT1

“Inderdaad. Met de start van het nieuwe rallyseizoen begint het ook bij mij te kriebelen. Laat ons zeggen dat de winterstop lang genoeg geduurd heeft. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Uiteindelijk hebben we de beslissing genomen om van start te gaan met een R2 wagen. En zodoende komen we aan de start met een Peugeot 208 R2, alweer een droom die in vervulling gaat.”

Een Peugeot 208 R2 van bij Pevatec…

“De keuze voor Pevatec lag een beetje voor de hand. Mijn voorkeur ging uit naar een Peugeot 208 R2. Neem daarbij nog dat Pevatec een betrouwbaar team is dat zeer degelijke auto’s verhuurd. Dan moet je het niet ver gaan zoeken.”

Tot slot wil Kjell sponsors Pistoletto en Delissimo danken die dit mogelijk maken. Ben je ook geïnteresseerd om je bedrijf te promoten via de rallysport? Neem dan contact op met Kjell die nog op zoek is naar extra sponsors om dit alles te bekostigen.

KAMV
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X