Debuteren met de BMW M3 in de Rallysprint van Moorslede. Dat was althans de bedoeling van Kjell Vandenberghe. Een plan dat echter niet kan doorgaan omdat de BMW nog niet klaar is. Omdat Kjell echter geen zin had om de winterstop te verlengen, werd er gezocht naar een oplossing. En zodoende zal hij in Moorslede aan de start verschijnen met een Peugeot 208 R2 uit de stallen van Pevatec.

“De Rallysprint van Moorslede komt te vroeg voor de BMW M3,” laat Kjell weten. “De opbouw kost meer tijd dan gedacht. Gelukkig krijg ik veel hulp van mijn pa. Het is de bedoeling om de BMW zo snel mogelijk op punt te krijgen. Mogelijk kunnen we er in de Short Rally van de Monteberg mee starten. En anders wordt het de ORC Canal Rally”.

Ondanks dat de BMW niet klaar is, start je toch in Moorslede.

VAS
BRC

“Inderdaad. Met de start van het nieuwe rallyseizoen begint het ook bij mij te kriebelen. Laat ons zeggen dat de winterstop lang genoeg geduurd heeft. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Uiteindelijk hebben we de beslissing genomen om van start te gaan met een R2 wagen. En zodoende komen we aan de start met een Peugeot 208 R2, alweer een droom die in vervulling gaat.”

Een Peugeot 208 R2 van bij Pevatec…

“De keuze voor Pevatec lag een beetje voor de hand. Mijn voorkeur ging uit naar een Peugeot 208 R2. Neem daarbij nog dat Pevatec een betrouwbaar team is dat zeer degelijke auto’s verhuurd. Dan moet je het niet ver gaan zoeken.”

Tot slot wil Kjell sponsors Pistoletto en Delissimo danken die dit mogelijk maken. Ben je ook geïnteresseerd om je bedrijf te promoten via de rallysport? Neem dan contact op met Kjell die nog op zoek is naar extra sponsors om dit alles te bekostigen.

RT1
BRC
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X