Debuteren met de BMW M3 in de Rallysprint van Moorslede. Dat was althans de bedoeling van Kjell Vandenberghe. Een plan dat echter niet kan doorgaan omdat de BMW nog niet klaar is. Omdat Kjell echter geen zin had om de winterstop te verlengen, werd er gezocht naar een oplossing. En zodoende zal hij in Moorslede aan de start verschijnen met een Peugeot 208 R2 uit de stallen van Pevatec.

“De Rallysprint van Moorslede komt te vroeg voor de BMW M3,” laat Kjell weten. “De opbouw kost meer tijd dan gedacht. Gelukkig krijg ik veel hulp van mijn pa. Het is de bedoeling om de BMW zo snel mogelijk op punt te krijgen. Mogelijk kunnen we er in de Short Rally van de Monteberg mee starten. En anders wordt het de ORC Canal Rally”.

Ondanks dat de BMW niet klaar is, start je toch in Moorslede.

RallyTime animated
RT1

“Inderdaad. Met de start van het nieuwe rallyseizoen begint het ook bij mij te kriebelen. Laat ons zeggen dat de winterstop lang genoeg geduurd heeft. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Uiteindelijk hebben we de beslissing genomen om van start te gaan met een R2 wagen. En zodoende komen we aan de start met een Peugeot 208 R2, alweer een droom die in vervulling gaat.”

Een Peugeot 208 R2 van bij Pevatec…

“De keuze voor Pevatec lag een beetje voor de hand. Mijn voorkeur ging uit naar een Peugeot 208 R2. Neem daarbij nog dat Pevatec een betrouwbaar team is dat zeer degelijke auto’s verhuurd. Dan moet je het niet ver gaan zoeken.”

Tot slot wil Kjell sponsors Pistoletto en Delissimo danken die dit mogelijk maken. Ben je ook geïnteresseerd om je bedrijf te promoten via de rallysport? Neem dan contact op met Kjell die nog op zoek is naar extra sponsors om dit alles te bekostigen.

BRC
VAS
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X