In de Rallysprint van Moorslede maakte Kenneth Geldhof vorig jaar zijn rallydebuut. Dit jaar is hij er opnieuw van de partij met de BMW 325i E30. Het wordt de eerste wedstrijd van zijn seizoen. Een seizoen waarin een achttal wedstrijden afgewerkt zullen worden.

“De start van ons rallyseizoen 2017 staat eindelijk voor de deur,” laat Kenneth Geldhof weten. “Na de winterstop staan we weer te popelen om opnieuw van start te gaan. We hebben al veel te lang stil gezeten. Net zoals vorig jaar gaan we van start in de Rallysprint van Moorslede. Mijn vader zal er opnieuw de nota’s lezen.”

Rijden jullie met dezelfde wagen als vorig seizoen?

RT1
KAMV

“Inderdaad. We rijden dit seizoen opnieuw met de BMW 325i E30. Aan de wagen zelf is weinig of bijna niets veranderd. Natuurlijk hebben we wel van de winterstop gebruik gemaakt om de wagen een volledig nazicht te geven.”

Je start in Moorslede. Liggen de volgende wedstrijden ook reeds vast?

“Er staan een achttal wedstrijden op de planning dit jaar. Na de Rallysprint van Moorslede staat de Short Rally van de Monteberg op het programma. Daarnaast nog heel wat andere VAS wedstrijden zoals de Rally van Staden, de Hemicuda Rally en de 6 Uren van Kortrijk. Verder willen we ook starten in een paar wedstrijden die we vorig jaar niet konden rijden. Zoals de Rally van Wervik en de ORC Canal Rally. Dit alles wel onder voorbehoud van het budget.”

“Ook dit jaar wordt er nog niet echt naar de tijden gekeken. Vooral ‘fun’ en ‘amuseren’ staan nog altijd hoog in het vaandel. Daarnaast zal mijn vader niet in elke wedstrijd de nota’s lezen. Er staan ook dit jaar een paar rally’s gepland met friends in het co-zitje. Welke wedstrijden dit worden, moeten we nog bekijken,” aldus Kenneth.

Tot slot wil het team alvast nog de sponsors bedanken: GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda, Dick en co uit Gullegem, Frituur Shellys in Handzame en Slagerij Klavertje in Oostnieuwkerke.

KAMV
VAS
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
X