RVH_2016_RV_112

Het zat Laurent Valepin niet mee in de aanloop van de Rally van Haspengouw. Eerst moest hij op zoek naar een andere copiloot omdat Patrick Moens noodgedwongen forfait moest geven wegens ziekte. En nu moest hij last minute nog een andere wagen zoeken omdat de VW Golf III Kitcar motorproblemen heeft.

“Door ziekte van Patrick Moens, kom ik aldus nog aan de start van de Rally van Haspengouw,” vertelt invallend copiloot Dieter Descamps. “Hierdoor kan ik me dit weekend reeds voorbereiden op mijn seizoen met Tom Goemaere. Ik zie er alvast naar uit want bij iedere piloot leer je wel iets bij.”

“Door motorproblemen met de VW Golf heeft Laurent nog een andere wagen moeten huren. Zo zullen we het RACB Criterium in Landen afwerken met een Clio R3. Al is het altijd een beetje afwachten wanneer je last minute nog een wagen moet zoeken,” aldus Dieter.

Stannic
RT1

KAMV
63ste OVV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X