RVH_2016_RV_112

Het zat Laurent Valepin niet mee in de aanloop van de Rally van Haspengouw. Eerst moest hij op zoek naar een andere copiloot omdat Patrick Moens noodgedwongen forfait moest geven wegens ziekte. En nu moest hij last minute nog een andere wagen zoeken omdat de VW Golf III Kitcar motorproblemen heeft.

“Door ziekte van Patrick Moens, kom ik aldus nog aan de start van de Rally van Haspengouw,” vertelt invallend copiloot Dieter Descamps. “Hierdoor kan ik me dit weekend reeds voorbereiden op mijn seizoen met Tom Goemaere. Ik zie er alvast naar uit want bij iedere piloot leer je wel iets bij.”

“Door motorproblemen met de VW Golf heeft Laurent nog een andere wagen moeten huren. Zo zullen we het RACB Criterium in Landen afwerken met een Clio R3. Al is het altijd een beetje afwachten wanneer je last minute nog een wagen moet zoeken,” aldus Dieter.

KAMV
RT2

RT2
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X