AndreasMikkelsenFoto Red Bull Pool

Red Bull TV pakt uit met Andreas Mikkelsen als gastverslaggever voor de Rally van Zweden. Natuurlijk hadden we hem liever achter het stuur gezien dan achter de camera’s. De snelle Noor stond immers twee keer op het podium in Zweden. Was ongenaakbaar in het WRC2 in Monte-Carlo vorige maand. We moeten jullie uiteraard niet overtuigen van het talent van deze 27-jarige piloot. Een talent dat we spijtig genoeg niet bij elke WRC wedstrijd te zien krijgen na de terugtrekking van Volkswagen.

Red Bull maakte van de gelegenheid gebruik en bood Andreas Mikkelsen aan om, samen met Mike Chen, de verslaggeving te doen in Zweden. En dit vanuit het perspectief van een moderne rally piloot. De Red Bull TV kijker kan er maar goed mee zijn.

RT2
Stannic

BRC
Stannic
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X