AndreasMikkelsenFoto Red Bull Pool

Red Bull TV pakt uit met Andreas Mikkelsen als gastverslaggever voor de Rally van Zweden. Natuurlijk hadden we hem liever achter het stuur gezien dan achter de camera’s. De snelle Noor stond immers twee keer op het podium in Zweden. Was ongenaakbaar in het WRC2 in Monte-Carlo vorige maand. We moeten jullie uiteraard niet overtuigen van het talent van deze 27-jarige piloot. Een talent dat we spijtig genoeg niet bij elke WRC wedstrijd te zien krijgen na de terugtrekking van Volkswagen.

Red Bull maakte van de gelegenheid gebruik en bood Andreas Mikkelsen aan om, samen met Mike Chen, de verslaggeving te doen in Zweden. En dit vanuit het perspectief van een moderne rally piloot. De Red Bull TV kijker kan er maar goed mee zijn.

RT1
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X