Ze leggen de lat ietsjes hoger, zonder hierbij te gaan zweven. De gebroeders Brulez zullen ook in 2017 à la carte rijden met hun Seat Ibiza. Een mix van ASAF en VAS wedstrijden waarbij de twee broers een iets moeilijker parkoers gaan opzoeken.

“Er staat een mix van ASAF en VAS wedstrijden op ons programma,” laat Lieven Brulez weten. “In de Rallye de Hannut beginnen we aan ons seizoen. Een seizoen waar we vol goede moed aan beginnen. We blijven met beide voeten op de grond maar willen wel eens proeven van een wat moeilijker parkoers. Hopelijk slagen we in ons opzet.”

“Naast de Rallye de Hannut staan volgende wedstrijden op onze kalender. De Short Rally van de Monteberg, ORC Canal Rally, TBR rallysprint, Rally van Staden, Short Rally van Kasterlee, AAROVA Short Rally, Rally van Doornik en de Rally van Zuid-Limburg. En wanneer er op het einde van het seizoen nog voldoende budget is, willen we graag afsluiten met de 6 Uren van Kortrijk. Iets wat ons vorig jaar niet gelukt is.”

Stannic
RT2

“Om dit programma te realiseren kunnen we ook dit jaar een beroep doen op onze vaste sponsors: zakenkantoor Koen Verhaeghe (Zwevezele-Wingene), Werbrouck ramen en deuren (Izegem), dagbladhandel ‘t Mozaïekske (Izegem), EMPC (Izegem), garage Patrick Vanlauwe (Izegem), brandstoffen Toon – Izegem en dakwerken DIerick Wim-Degrande (Ingelmunster). Sponsors die ik bij deze wil bedanken. Indien er echter nog andere bedrijven geïnteresseerd zijn, om samen met de huidige sponsors de wagen te sieren, dan zijn deze van harte welkom.”

“De wagen krijgt dit jaar alvast een nieuwe lay-out. Op technisch vlak worden er geen veranderingen aangebracht. Het doel is dan ook om op ons eigen tempo te rijden in divisie 2 D, net zoals de voorbije seizoenen. Daarnaast rekenen voor de service in 2017 ook terug op dezelfde mannen. De mannen van VADA racing die ons een service leveren waarvan we heel tevreden zijn,” aldus Lieven Brulez.

VAS
RT1
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X