Ze leggen de lat ietsjes hoger, zonder hierbij te gaan zweven. De gebroeders Brulez zullen ook in 2017 à la carte rijden met hun Seat Ibiza. Een mix van ASAF en VAS wedstrijden waarbij de twee broers een iets moeilijker parkoers gaan opzoeken.

“Er staat een mix van ASAF en VAS wedstrijden op ons programma,” laat Lieven Brulez weten. “In de Rallye de Hannut beginnen we aan ons seizoen. Een seizoen waar we vol goede moed aan beginnen. We blijven met beide voeten op de grond maar willen wel eens proeven van een wat moeilijker parkoers. Hopelijk slagen we in ons opzet.”

“Naast de Rallye de Hannut staan volgende wedstrijden op onze kalender. De Short Rally van de Monteberg, ORC Canal Rally, TBR rallysprint, Rally van Staden, Short Rally van Kasterlee, AAROVA Short Rally, Rally van Doornik en de Rally van Zuid-Limburg. En wanneer er op het einde van het seizoen nog voldoende budget is, willen we graag afsluiten met de 6 Uren van Kortrijk. Iets wat ons vorig jaar niet gelukt is.”

RT2
BRC

“Om dit programma te realiseren kunnen we ook dit jaar een beroep doen op onze vaste sponsors: zakenkantoor Koen Verhaeghe (Zwevezele-Wingene), Werbrouck ramen en deuren (Izegem), dagbladhandel ‘t Mozaïekske (Izegem), EMPC (Izegem), garage Patrick Vanlauwe (Izegem), brandstoffen Toon – Izegem en dakwerken DIerick Wim-Degrande (Ingelmunster). Sponsors die ik bij deze wil bedanken. Indien er echter nog andere bedrijven geïnteresseerd zijn, om samen met de huidige sponsors de wagen te sieren, dan zijn deze van harte welkom.”

“De wagen krijgt dit jaar alvast een nieuwe lay-out. Op technisch vlak worden er geen veranderingen aangebracht. Het doel is dan ook om op ons eigen tempo te rijden in divisie 2 D, net zoals de voorbije seizoenen. Daarnaast rekenen voor de service in 2017 ook terug op dezelfde mannen. De mannen van VADA racing die ons een service leveren waarvan we heel tevreden zijn,” aldus Lieven Brulez.

RT1
RallyTime animated
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X