Een 15-tal wedstrijden. Voornamelijk wedstrijden in het ASAF kampioenschap aangevuld met enkele VAS wedstrijden. Zo zag het programma er de vorige seizoenen uit voor Christophe Devleeschauwer. Welke wedstrijden hij in 2017 zal rijden ligt echter nog niet vast. Wel dat er een nieuwe wagen bijkomt.

“Ik heb een Fiesta R5 gekocht,” laat Christophe weten. “Op 1 maart gaan we de nieuwe wagen afhalen bij M-Sport. Op de eerste plaats heb ik de wagen gekocht om er zelf mee te rijden. Daarnaast zullen we de wagen ook verhuren.”

“Mijn programma voor 2017 ligt nog niet vast. Het zal een beetje afhangen van de verhuur van de Ford Fiesta R5. Het is de bedoeling om zelf, met de Fiesta, mijn debuut te maken in een Rally Sprint. Waarschijnlijk wordt dit de Rallye Sprint Mémorial Fanny. Daarna denk ik eraan om de Leptinnes Rally te rijden ofwel de Rallye Salamandre. Als het de Rallye Salamandre wordt, start ik er met de Ford Escort. De kans bestaat dat ik dit jaar ook een BRC manche rijdt. Namelijk de Rallye de Wallonie maar dat is afhankelijk van de verhuur van de Fiesta R5,” besluit Christophe.

RT2
BRC

VAS
RT2
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X