Een 15-tal wedstrijden. Voornamelijk wedstrijden in het ASAF kampioenschap aangevuld met enkele VAS wedstrijden. Zo zag het programma er de vorige seizoenen uit voor Christophe Devleeschauwer. Welke wedstrijden hij in 2017 zal rijden ligt echter nog niet vast. Wel dat er een nieuwe wagen bijkomt.

“Ik heb een Fiesta R5 gekocht,” laat Christophe weten. “Op 1 maart gaan we de nieuwe wagen afhalen bij M-Sport. Op de eerste plaats heb ik de wagen gekocht om er zelf mee te rijden. Daarnaast zullen we de wagen ook verhuren.”

“Mijn programma voor 2017 ligt nog niet vast. Het zal een beetje afhangen van de verhuur van de Ford Fiesta R5. Het is de bedoeling om zelf, met de Fiesta, mijn debuut te maken in een Rally Sprint. Waarschijnlijk wordt dit de Rallye Sprint Mémorial Fanny. Daarna denk ik eraan om de Leptinnes Rally te rijden ofwel de Rallye Salamandre. Als het de Rallye Salamandre wordt, start ik er met de Ford Escort. De kans bestaat dat ik dit jaar ook een BRC manche rijdt. Namelijk de Rallye de Wallonie maar dat is afhankelijk van de verhuur van de Fiesta R5,” besluit Christophe.

RallyTime animated
BRC

VAS
RT2
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X