Een 15-tal wedstrijden. Voornamelijk wedstrijden in het ASAF kampioenschap aangevuld met enkele VAS wedstrijden. Zo zag het programma er de vorige seizoenen uit voor Christophe Devleeschauwer. Welke wedstrijden hij in 2017 zal rijden ligt echter nog niet vast. Wel dat er een nieuwe wagen bijkomt.

“Ik heb een Fiesta R5 gekocht,” laat Christophe weten. “Op 1 maart gaan we de nieuwe wagen afhalen bij M-Sport. Op de eerste plaats heb ik de wagen gekocht om er zelf mee te rijden. Daarnaast zullen we de wagen ook verhuren.”

“Mijn programma voor 2017 ligt nog niet vast. Het zal een beetje afhangen van de verhuur van de Ford Fiesta R5. Het is de bedoeling om zelf, met de Fiesta, mijn debuut te maken in een Rally Sprint. Waarschijnlijk wordt dit de Rallye Sprint Mémorial Fanny. Daarna denk ik eraan om de Leptinnes Rally te rijden ofwel de Rallye Salamandre. Als het de Rallye Salamandre wordt, start ik er met de Ford Escort. De kans bestaat dat ik dit jaar ook een BRC manche rijdt. Namelijk de Rallye de Wallonie maar dat is afhankelijk van de verhuur van de Fiesta R5,” besluit Christophe.

RT2
KAMV

KAMV
RT1
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X