Voor zover we ons kunnen herinneren heeft Jef Lapeire altijd met Toyota gereden. Ook dit jaar blijft hij het merk trouw. Met de Toyota Celica GT-Four staan er een zestal wedstrijden op het programma. Wedstrijden bij de young timers in het Belgian Rally Championship.

JLapeire

“De Toyota Celica TA22 mag een jaartje rusten,” laat Jef Lapeire weten. “Samen met Stefaan Bekaert rijden we dit seizoen met de Toyota Celica GT-Four. Met de Rally van Haspengouw beginnen we aan on seizoen in Landen. Verder staan de TAC Rally, Sezoensrally, Rally van Ieper en de Omloop van Vlaanderen op het programma. En graag zouden we ook de East Belgian Rally er nog bij doen.”

“Een bepaald klassement of overwinningen ambieer ik niet. We genieten van het rally rijden met de auto op zich,” aldus Jef. “Het onderhouden van de wagen doen we volledig zelf, samen met Francis Declerck. We zijn er klaar voor om te starten aan het nieuwe seizoen. Een seizoen waarbij ik wel uitkijk naar de Sezoensrally in Bocholt. Een wedstrijd die we voor het eerst rijden met de Celica GT-Four.”

Stannic_animatie
KAMV

Bij deze wil Jef nog enkele mensen bedanken voor de service, zijnde Guy, Francis, Jochen en familie die ook wel eens handje toesteekt.

RallyTime animated
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X