Voor zover we ons kunnen herinneren heeft Jef Lapeire altijd met Toyota gereden. Ook dit jaar blijft hij het merk trouw. Met de Toyota Celica GT-Four staan er een zestal wedstrijden op het programma. Wedstrijden bij de young timers in het Belgian Rally Championship.

JLapeire

“De Toyota Celica TA22 mag een jaartje rusten,” laat Jef Lapeire weten. “Samen met Stefaan Bekaert rijden we dit seizoen met de Toyota Celica GT-Four. Met de Rally van Haspengouw beginnen we aan on seizoen in Landen. Verder staan de TAC Rally, Sezoensrally, Rally van Ieper en de Omloop van Vlaanderen op het programma. En graag zouden we ook de East Belgian Rally er nog bij doen.”

“Een bepaald klassement of overwinningen ambieer ik niet. We genieten van het rally rijden met de auto op zich,” aldus Jef. “Het onderhouden van de wagen doen we volledig zelf, samen met Francis Declerck. We zijn er klaar voor om te starten aan het nieuwe seizoen. Een seizoen waarbij ik wel uitkijk naar de Sezoensrally in Bocholt. Een wedstrijd die we voor het eerst rijden met de Celica GT-Four.”

BRC
RT1

Bij deze wil Jef nog enkele mensen bedanken voor de service, zijnde Guy, Francis, Jochen en familie die ook wel eens handje toesteekt.

RallyTime animated
RT2
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X