Voor zover we ons kunnen herinneren heeft Jef Lapeire altijd met Toyota gereden. Ook dit jaar blijft hij het merk trouw. Met de Toyota Celica GT-Four staan er een zestal wedstrijden op het programma. Wedstrijden bij de young timers in het Belgian Rally Championship.

JLapeire

“De Toyota Celica TA22 mag een jaartje rusten,” laat Jef Lapeire weten. “Samen met Stefaan Bekaert rijden we dit seizoen met de Toyota Celica GT-Four. Met de Rally van Haspengouw beginnen we aan on seizoen in Landen. Verder staan de TAC Rally, Sezoensrally, Rally van Ieper en de Omloop van Vlaanderen op het programma. En graag zouden we ook de East Belgian Rally er nog bij doen.”

“Een bepaald klassement of overwinningen ambieer ik niet. We genieten van het rally rijden met de auto op zich,” aldus Jef. “Het onderhouden van de wagen doen we volledig zelf, samen met Francis Declerck. We zijn er klaar voor om te starten aan het nieuwe seizoen. Een seizoen waarbij ik wel uitkijk naar de Sezoensrally in Bocholt. Een wedstrijd die we voor het eerst rijden met de Celica GT-Four.”

BRC
KAMV

Bij deze wil Jef nog enkele mensen bedanken voor de service, zijnde Guy, Francis, Jochen en familie die ook wel eens handje toesteekt.

RT1
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X