Demedts-1
Met februari in zicht komt de start van het nieuwe rallyseizoen, voor vele teams, heel dichtbij. Niet zo voor Stephaan Demedts. Omwille van zijn professionele bezigheden blijft zijn Subaru Impreza nog even op stal. De ORC Canal Rally wordt de eerste rally van zijn nieuwe seizoen. Daarnaast staan er nog vier VAS wedstrijden op zijn programma en zal hij ook enkele BRC wedstrijden afwerken.

“Omwille van mijn werk, starten we ons seizoen in de ORC Canal Rally,” vertelt Stephaan. “Verder zullen we ook de Aarova Short Rally, Hemicuda rally, Rally van Zuid-Limburg en de 6 Uren van Kortrijk rijden. De Rally van Zuid-Limburg hebben we toegevoegd om extra ervaring op te doen. Het is een rally waar het meestal glad en vettig is.”

“De Subaru Impreza staat nu volledig op punt. Getuige daarvan onze wedstrijd vorig jaar in Kortrijk. Heel de namiddag stonden we aan de leiding in klasse 2E. Tot ik me in de voorlaatste bocht liet verrassen en zo naar plaats 3 zakte. Dus ik ben meer en meer vertrouwd geraakt aan de Impreza. Klaar om ons een jaar te amuseren.”

“Naast onze VAS wedstrijden, waar Jordy De Cokere de nota’s leest,  willen we ook enkele nationale wedstrijden rijden. Hier ligt er momenteel nog niets vast. Samen met Xavier Lannoo, van Garage XLT, bekijk ik welke wedstrijden in aanmerking komen. XLT staat ook in voor de service en verder begeleidt Xavier mij ook heel goed in het rallygebeuren,” aldus Stephaan Demedts.

RT2
VAS

Tot slot dankt Stephaan de sponsors die dit allemaal moegelijk maken. Metaalconstructie MPM Mervillie uit Ooigem,  takeldienst De Cokere uit Wielsbeke,  MAN West Vlaanderen uit Torhout, Liqui Moly oliën, Sauna Da Vinci uit Waregem  en Garage XLT uit Pittem.

RT2
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X