ORC-2016-RV-367-1

Het seizoen van Michael Lynneel begon schitterend in 2016. Maar na de Rallysprint van de Monteberg kreeg hij de pechduivel op bezoek. En blijkbaar had die het naar zijn zin bij Michael. De mooie Mitsubishi Lancer Evo VI haalde in de resterende wedstrijden de finish niet meer. Michael hoopt in ieder geval om dit jaar van pech gespaard te blijven. Wanneer de wagen tijdig klaar raakt, start zijn seizoen in de Rallysprint van Moorslede.

De EVO VI maakte zijn debuut in de Rallysprint van de Monteberg. Met een 10de plaats algemeen kunnen we zeggen dat het een geslaagd debuut was. Daarna ging het echter fout.

Je kan gerust stellen dat we ons deel van de pech wel gehad hebben vorig jaar. Enkel in de Rallysprint van de Monteberg haalden we de finish. Van de vijf rally’s waar we aan de start kwamen, hebben we er dus slechts één kunnen uitrijden. Telkens hadden we met pech af te rekenen,” aldus Michael.

BRC
RT1

Je zou dit seizoen voor minder met een andere wagen starten. Maar jullie blijven trouw aan de EVO VI.

We rijden dit jaar inderdaad opnieuw met de EVO. We hebben wel wat veranderingen aangebracht. De krachtbron van de wagen onderging de grootste verandering. We zullen van start gaan met een vernieuwde motor. Daarnaast werden hier en daar enkele kleine veranderingen aangebracht.

Weet je al in welke wedstrijden we de EVO VI te zien krijgen? Start je met een bepaalde ambitie?

Als de wagen tijdig klaar is, is het de bedoeling om van start te gaan in de Rallysprint van Moorslede. Ik wil dit jaar zoveel mogelijk wedstrijden van het VAS kampioenschap rijden. Hopelijk blijven we van pech gespaard, zodat we vol onze kans kunnen gaan. Dan kunnen we na het seizoen terugblikken op een geslaagd jaar,” besluit Michael Lynneel.

Stannic_animatie
RallyTime animated
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X