ORC-2016-RV-367-1

Het seizoen van Michael Lynneel begon schitterend in 2016. Maar na de Rallysprint van de Monteberg kreeg hij de pechduivel op bezoek. En blijkbaar had die het naar zijn zin bij Michael. De mooie Mitsubishi Lancer Evo VI haalde in de resterende wedstrijden de finish niet meer. Michael hoopt in ieder geval om dit jaar van pech gespaard te blijven. Wanneer de wagen tijdig klaar raakt, start zijn seizoen in de Rallysprint van Moorslede.

De EVO VI maakte zijn debuut in de Rallysprint van de Monteberg. Met een 10de plaats algemeen kunnen we zeggen dat het een geslaagd debuut was. Daarna ging het echter fout.

Je kan gerust stellen dat we ons deel van de pech wel gehad hebben vorig jaar. Enkel in de Rallysprint van de Monteberg haalden we de finish. Van de vijf rally’s waar we aan de start kwamen, hebben we er dus slechts één kunnen uitrijden. Telkens hadden we met pech af te rekenen,” aldus Michael.

RT1
KAMV

Je zou dit seizoen voor minder met een andere wagen starten. Maar jullie blijven trouw aan de EVO VI.

We rijden dit jaar inderdaad opnieuw met de EVO. We hebben wel wat veranderingen aangebracht. De krachtbron van de wagen onderging de grootste verandering. We zullen van start gaan met een vernieuwde motor. Daarnaast werden hier en daar enkele kleine veranderingen aangebracht.

Weet je al in welke wedstrijden we de EVO VI te zien krijgen? Start je met een bepaalde ambitie?

Als de wagen tijdig klaar is, is het de bedoeling om van start te gaan in de Rallysprint van Moorslede. Ik wil dit jaar zoveel mogelijk wedstrijden van het VAS kampioenschap rijden. Hopelijk blijven we van pech gespaard, zodat we vol onze kans kunnen gaan. Dan kunnen we na het seizoen terugblikken op een geslaagd jaar,” besluit Michael Lynneel.

RT1
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X