Met de Ford Fiesta Sport Trophy lanceert Team Floral in 2017 wederom een echte promotieformule in het Belgian Rally Championship. Laurent Vanneste, Stijn Pacolet, Tobias Brüls… het zijn enkele namen van piloten die zich willen meten in deze nieuwe Trophy. Laurent en Stijn kwamen hier reeds aan het woord. Vandaag is het aan Tobias Brüls.

“We starten in de Ford Fiesta Sport Trophy,” aldus Tobias Brüls. “De Ford Fiesta huren we bij Team Floral, tevens ook de organisator van de Trophy. Je zal ons dus aan de start zien verschijnen van de TAC Rally, Rallye de Wallonie, Sezoensrally, Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally”

“De Rallye de Wallonie en de East Belgian Rally moeten me het beste liggen. Op de Vlaamse wegen heb ik nog niet zo veel ervaring. Dat is dan ook meteen één van de doelstellingen voor 2017. Ervaring opdoen in de Vlaamse rally’s. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk vooruitgang boeken. Standvastig en snel rijden zonder grote ongevallen. Mijn vertrouwen in de nieuwe Fiesta R2T opkrikken en zo hoop ik in de top drie van de Trophy te eindigen,” besluit Tobias.

KAMV
RT2

VAS
BRC
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X