Met de Ford Fiesta Sport Trophy lanceert Team Floral in 2017 wederom een echte promotieformule in het Belgian Rally Championship. Laurent Vanneste, Stijn Pacolet, Tobias Brüls… het zijn enkele namen van piloten die zich willen meten in deze nieuwe Trophy. Laurent en Stijn kwamen hier reeds aan het woord. Vandaag is het aan Tobias Brüls.

“We starten in de Ford Fiesta Sport Trophy,” aldus Tobias Brüls. “De Ford Fiesta huren we bij Team Floral, tevens ook de organisator van de Trophy. Je zal ons dus aan de start zien verschijnen van de TAC Rally, Rallye de Wallonie, Sezoensrally, Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally”

“De Rallye de Wallonie en de East Belgian Rally moeten me het beste liggen. Op de Vlaamse wegen heb ik nog niet zo veel ervaring. Dat is dan ook meteen één van de doelstellingen voor 2017. Ervaring opdoen in de Vlaamse rally’s. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk vooruitgang boeken. Standvastig en snel rijden zonder grote ongevallen. Mijn vertrouwen in de nieuwe Fiesta R2T opkrikken en zo hoop ik in de top drie van de Trophy te eindigen,” besluit Tobias.

RallyTime animated
BRC

KAMV
BRC
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X