Met de Ford Fiesta Sport Trophy lanceert Team Floral in 2017 wederom een echte promotieformule in het Belgian Rally Championship. Laurent Vanneste, Stijn Pacolet, Tobias Brüls… het zijn enkele namen van piloten die zich willen meten in deze nieuwe Trophy. Laurent en Stijn kwamen hier reeds aan het woord. Vandaag is het aan Tobias Brüls.

“We starten in de Ford Fiesta Sport Trophy,” aldus Tobias Brüls. “De Ford Fiesta huren we bij Team Floral, tevens ook de organisator van de Trophy. Je zal ons dus aan de start zien verschijnen van de TAC Rally, Rallye de Wallonie, Sezoensrally, Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally”

“De Rallye de Wallonie en de East Belgian Rally moeten me het beste liggen. Op de Vlaamse wegen heb ik nog niet zo veel ervaring. Dat is dan ook meteen één van de doelstellingen voor 2017. Ervaring opdoen in de Vlaamse rally’s. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk vooruitgang boeken. Standvastig en snel rijden zonder grote ongevallen. Mijn vertrouwen in de nieuwe Fiesta R2T opkrikken en zo hoop ik in de top drie van de Trophy te eindigen,” besluit Tobias.

RT2
Stannic

KAMV
Stannic
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X