Foto Robin Vandenbussche

 

Eind 2015 debuteerde Robby Moers met zijn Porsche 996 GT3. Het begin van een nieuw hoofdstuk in zijn reeds lange autosport carrière. In zijn eerste volledige seizoen met de 996 GT3, werd er een programma à la carte afgewerkt. Zes maal stond het team aan de start, netjes verdeeld over BRC, VAS en ASAF wedstrijden. Ook in het komende seizoen zal er a la carte gereden worden.

Samen met Johnny Vangrieken rijd ik dit seizoen opnieuw een 6-tal wedstrijden. We starten het seizoen in de Landen,” laat Robby Moers ons weten. “De Rally van Haspengouw is ook meteen de wedstrijd waar ik het meest naar uitkijk. Het is immers zowat onze thuiswedstrijd. Afhankelijk van het aantal 997 GT3’s aan de start, willen we er voor winst gaan bij de GT’s. Het verschil tussen onze 996 en de 997 is immers groot. Een 997 weegt minder en heeft meer PK’s. Daarbij komt nog de wegligging, volgens Tim Van Parijs een hemelsbreed verschil qua weggedrag.”

Naast de Rally van Haspengouw liggen ook volgende wedstrijden vast. De Rallye de Hannut, Sezoensrally, Critérium Jean-Louis Dumont en de Rally van Zuid Limburg. Mogelijk komt er nog een extra rally bij,” aldus Robby.

KAMV
RT2

Ik wil ook onze mechaniekers Danny  (Mc Gyver), Eric, Steve en Berke bedanken. Veel dank ook aan mijn vrouw Katty en de dames van de catering Martine en Hildeke. Natuurlijk ook onze sponsors Frubelco, Dimbour, Wintek, Hot Spring Garden, “GMG Vlees in the box”, L’Art KaRo, Helicopters Inc. En tot slot ook onze partners Moons Creation en Blix Motorsport. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk.

Stannic_animatie
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X