Foto Robin Vandenbussche

 

Eind 2015 debuteerde Robby Moers met zijn Porsche 996 GT3. Het begin van een nieuw hoofdstuk in zijn reeds lange autosport carrière. In zijn eerste volledige seizoen met de 996 GT3, werd er een programma à la carte afgewerkt. Zes maal stond het team aan de start, netjes verdeeld over BRC, VAS en ASAF wedstrijden. Ook in het komende seizoen zal er a la carte gereden worden.

Samen met Johnny Vangrieken rijd ik dit seizoen opnieuw een 6-tal wedstrijden. We starten het seizoen in de Landen,” laat Robby Moers ons weten. “De Rally van Haspengouw is ook meteen de wedstrijd waar ik het meest naar uitkijk. Het is immers zowat onze thuiswedstrijd. Afhankelijk van het aantal 997 GT3’s aan de start, willen we er voor winst gaan bij de GT’s. Het verschil tussen onze 996 en de 997 is immers groot. Een 997 weegt minder en heeft meer PK’s. Daarbij komt nog de wegligging, volgens Tim Van Parijs een hemelsbreed verschil qua weggedrag.”

Naast de Rally van Haspengouw liggen ook volgende wedstrijden vast. De Rallye de Hannut, Sezoensrally, Critérium Jean-Louis Dumont en de Rally van Zuid Limburg. Mogelijk komt er nog een extra rally bij,” aldus Robby.

VAS
RT1

Ik wil ook onze mechaniekers Danny  (Mc Gyver), Eric, Steve en Berke bedanken. Veel dank ook aan mijn vrouw Katty en de dames van de catering Martine en Hildeke. Natuurlijk ook onze sponsors Frubelco, Dimbour, Wintek, Hot Spring Garden, “GMG Vlees in the box”, L’Art KaRo, Helicopters Inc. En tot slot ook onze partners Moons Creation en Blix Motorsport. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk.

RT1
KAMV
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X