opname-zonder-titel-6219-1

Regelmatig vind je hem naast het parcours. Ook op het internet zie je zijn naam passeren als moderator op een gekend forum. Daarnaast is hij ook actief bezig bij die nationale renstal uit de Kempen. We hebben het over de man die de ‘public relations’ verzorgt bij R.T. Titanic, Han De Bock. Sinds 2015 ook opnieuw actief als copiloot. Ook in 2017 zal hij regelmatig plaatsnemen in het rechterzitje.

“Ik rijd alvast de Legends met Jan Laeremans in de Opel Manta,” laat Han weten. “In 2016 waren we onderweg naar een mooi top 20 klassering in de Legends klasse. Maar door remproblemen in de slotfase verloren we nog een 10-tal plaatsen.”

“In de Rally van Haspengouw lees ik de nota’s voor Stefan Van Craenenbroeck. Normaal gaat hij er van start in het Criterium met de Lexus. Indien de Lexus toch niet tijdig klaar zou zijn, starten we met de Nissan. Verder staan er nog vier wedstrijden met Michel Smets op het programma. Namelijk de Rallye des Ardennes, Sezoensrally, Eifel Historic Rally Festival en de Boucles Chevrotines.”

RT2
BRC

Zoals we in de inleiding reeds schreven, is Han De Bock de ‘public relations’ man bij renstal R.T. Titanic. Hij is dus ideaal geplaatst om ons in te lichten over de ontwikkelingen van de Kempenrally.

“De eerste contacten met de gemeentebesturen verlopen alvast positief. Ondertussen zijn we alvast bezig met het opmaken van de reglementen. Wanneer we de goedkeuringen van de betrokken gemeenten ontvangen hebben, kunnen we er pas echt invliegen,” besluit Han.

KAMV
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X