opname-zonder-titel-6219-1

Regelmatig vind je hem naast het parcours. Ook op het internet zie je zijn naam passeren als moderator op een gekend forum. Daarnaast is hij ook actief bezig bij die nationale renstal uit de Kempen. We hebben het over de man die de ‘public relations’ verzorgt bij R.T. Titanic, Han De Bock. Sinds 2015 ook opnieuw actief als copiloot. Ook in 2017 zal hij regelmatig plaatsnemen in het rechterzitje.

“Ik rijd alvast de Legends met Jan Laeremans in de Opel Manta,” laat Han weten. “In 2016 waren we onderweg naar een mooi top 20 klassering in de Legends klasse. Maar door remproblemen in de slotfase verloren we nog een 10-tal plaatsen.”

“In de Rally van Haspengouw lees ik de nota’s voor Stefan Van Craenenbroeck. Normaal gaat hij er van start in het Criterium met de Lexus. Indien de Lexus toch niet tijdig klaar zou zijn, starten we met de Nissan. Verder staan er nog vier wedstrijden met Michel Smets op het programma. Namelijk de Rallye des Ardennes, Sezoensrally, Eifel Historic Rally Festival en de Boucles Chevrotines.”

RT1
VAS

Zoals we in de inleiding reeds schreven, is Han De Bock de ‘public relations’ man bij renstal R.T. Titanic. Hij is dus ideaal geplaatst om ons in te lichten over de ontwikkelingen van de Kempenrally.

“De eerste contacten met de gemeentebesturen verlopen alvast positief. Ondertussen zijn we alvast bezig met het opmaken van de reglementen. Wanneer we de goedkeuringen van de betrokken gemeenten ontvangen hebben, kunnen we er pas echt invliegen,” besluit Han.

RallyTime animated
RT2
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X