opname-zonder-titel-6219-1

Regelmatig vind je hem naast het parcours. Ook op het internet zie je zijn naam passeren als moderator op een gekend forum. Daarnaast is hij ook actief bezig bij die nationale renstal uit de Kempen. We hebben het over de man die de ‘public relations’ verzorgt bij R.T. Titanic, Han De Bock. Sinds 2015 ook opnieuw actief als copiloot. Ook in 2017 zal hij regelmatig plaatsnemen in het rechterzitje.

“Ik rijd alvast de Legends met Jan Laeremans in de Opel Manta,” laat Han weten. “In 2016 waren we onderweg naar een mooi top 20 klassering in de Legends klasse. Maar door remproblemen in de slotfase verloren we nog een 10-tal plaatsen.”

“In de Rally van Haspengouw lees ik de nota’s voor Stefan Van Craenenbroeck. Normaal gaat hij er van start in het Criterium met de Lexus. Indien de Lexus toch niet tijdig klaar zou zijn, starten we met de Nissan. Verder staan er nog vier wedstrijden met Michel Smets op het programma. Namelijk de Rallye des Ardennes, Sezoensrally, Eifel Historic Rally Festival en de Boucles Chevrotines.”

BRC
KAMV

Zoals we in de inleiding reeds schreven, is Han De Bock de ‘public relations’ man bij renstal R.T. Titanic. Hij is dus ideaal geplaatst om ons in te lichten over de ontwikkelingen van de Kempenrally.

“De eerste contacten met de gemeentebesturen verlopen alvast positief. Ondertussen zijn we alvast bezig met het opmaken van de reglementen. Wanneer we de goedkeuringen van de betrokken gemeenten ontvangen hebben, kunnen we er pas echt invliegen,” besluit Han.

BRC
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X