Dit seizoen mocht Ralf Kerkhofs de kampioenschapstitel vieren in klasse RC5 in het RACB Criterium. Het zal je dan ook niet verwonderen dat de Limburger ook in 2017 hoofdzakelijk van start zal gaan in het RACB Criterium. Er zal gestreden worden met dezelfde wagen met een nieuwe co-pilote. Samen met Ann Molemans vormt hij in 2017 namelijk een nieuw team.

raffelmotorsport

Graag stellen wij langs deze weg ons vrij nieuw gemengd rallyteam (Kempen/Limburg) voor,” laat Ralf Kerkhofs weten. “De vorige 4 rallyseizoenen reden we nog onder de naam ‘Raffel Motorsport’. Maar tijden veranderen en ook de samenstelling van ons team is veranderd.

Sinds kort kunnen wij met fierheid zeggen dat Ralf Kerkhofs, afkomstig uit Bree, een nieuwe co-pilote heeft gevonden,” vertelt zijn levensgezel Ann Molemans, afkomstig uit Zoersel in de Kempen. “Ik zal namelijk plaatsnemen in het rechterzitje. Samen zijn we zo op elkaar als team ingespeeld dat we besloten hebben om verder te gaan op het elan van de overwinning van het afgelopen rallyjaar.”

VAS
RT2

We kunnen met trots melden dat we Belgisch kampioen in klasse RC5 in het RACB Criterium 2016 zijn geworden,” gaat Ralf verder. “Dit hebben we mede te danken aan al de mensen die achter ons staan waaronder GRT motorsport, dat al jaren ons vakkundig serviceteam is. Maar ook danken wij dit aan al onze sponsors. In 2017 zullen we ook aantreden met onze vertrouwde Clio 1600 16V in klasse RC5 in het Criterium en in enkel VAS wedstrijden. Onze planning voor 2017 ziet er als volgt:

 

RACB Criterium

24-25/02/2017 Rally van Haspengauw

07-08/04/2017 TAC rally

19 -20/05/2017 Sezoensrally

01 -02/09/2017 Omloop van Vlaanderen

22-23/09/2017 East Belgian Rally

VAS kampioenschap

26-27/08/2016 Short Rally van Kasterlee

11-12/11/2017 Rally van Zuid Limburg

VAS
RallyTime animated
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X