Dit seizoen mocht Ralf Kerkhofs de kampioenschapstitel vieren in klasse RC5 in het RACB Criterium. Het zal je dan ook niet verwonderen dat de Limburger ook in 2017 hoofdzakelijk van start zal gaan in het RACB Criterium. Er zal gestreden worden met dezelfde wagen met een nieuwe co-pilote. Samen met Ann Molemans vormt hij in 2017 namelijk een nieuw team.

raffelmotorsport

Graag stellen wij langs deze weg ons vrij nieuw gemengd rallyteam (Kempen/Limburg) voor,” laat Ralf Kerkhofs weten. “De vorige 4 rallyseizoenen reden we nog onder de naam ‘Raffel Motorsport’. Maar tijden veranderen en ook de samenstelling van ons team is veranderd.

Sinds kort kunnen wij met fierheid zeggen dat Ralf Kerkhofs, afkomstig uit Bree, een nieuwe co-pilote heeft gevonden,” vertelt zijn levensgezel Ann Molemans, afkomstig uit Zoersel in de Kempen. “Ik zal namelijk plaatsnemen in het rechterzitje. Samen zijn we zo op elkaar als team ingespeeld dat we besloten hebben om verder te gaan op het elan van de overwinning van het afgelopen rallyjaar.”

VAS
RT1

We kunnen met trots melden dat we Belgisch kampioen in klasse RC5 in het RACB Criterium 2016 zijn geworden,” gaat Ralf verder. “Dit hebben we mede te danken aan al de mensen die achter ons staan waaronder GRT motorsport, dat al jaren ons vakkundig serviceteam is. Maar ook danken wij dit aan al onze sponsors. In 2017 zullen we ook aantreden met onze vertrouwde Clio 1600 16V in klasse RC5 in het Criterium en in enkel VAS wedstrijden. Onze planning voor 2017 ziet er als volgt:

 

RACB Criterium

24-25/02/2017 Rally van Haspengauw

07-08/04/2017 TAC rally

19 -20/05/2017 Sezoensrally

01 -02/09/2017 Omloop van Vlaanderen

22-23/09/2017 East Belgian Rally

VAS kampioenschap

26-27/08/2016 Short Rally van Kasterlee

11-12/11/2017 Rally van Zuid Limburg

RT1
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X