Met de 6 Uren van Kortrijk voegt Thorben Vandenputte, VAS kampioen klasse 2C, nog een overwinning toe aan zijn palmares. Vooral de manier waarop zorgde voor een mooi einde aan een geweldig seizoen.

“De 6 Uren van Kortrijk was voor mij een super rally,” lacht Thorben Vandenputte. “Onder andere door de overwinning maar zeker ook door de mooie strijd met Caine Minne. Het kwam op seconden aan. Op het einde zelfs op 100ste van een seconden. Echt super. En dat op een moeilijk parcours. De KP’s waren super glad. Het was moeilijk om alles correct in te schatten.”

“Voor mij en het team was het een super jaar met paar overwinningen,” gaat hij verder.  “Slechts 1 keer uitgevallen door een sortie. Ik wil mijn co piloten, Kurt Coeman en Elien Verhaeghe, dan ook bedanken voor de goede nota’s. En natuurlijk ook mijn sponsors. Zonder hen is dit allemaal niet mogelijk. Ook bedankt aan Mady voor het lekkere eten op de service. En natuurlijk Tom en Jason niet vergeten. Bedankt voor het onderhouden van de Saxo en het vertrouwen.”

RallyTime animated
VAS

RT2
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X