Met de 6 Uren van Kortrijk voegt Thorben Vandenputte, VAS kampioen klasse 2C, nog een overwinning toe aan zijn palmares. Vooral de manier waarop zorgde voor een mooi einde aan een geweldig seizoen.

“De 6 Uren van Kortrijk was voor mij een super rally,” lacht Thorben Vandenputte. “Onder andere door de overwinning maar zeker ook door de mooie strijd met Caine Minne. Het kwam op seconden aan. Op het einde zelfs op 100ste van een seconden. Echt super. En dat op een moeilijk parcours. De KP’s waren super glad. Het was moeilijk om alles correct in te schatten.”

“Voor mij en het team was het een super jaar met paar overwinningen,” gaat hij verder.  “Slechts 1 keer uitgevallen door een sortie. Ik wil mijn co piloten, Kurt Coeman en Elien Verhaeghe, dan ook bedanken voor de goede nota’s. En natuurlijk ook mijn sponsors. Zonder hen is dit allemaal niet mogelijk. Ook bedankt aan Mady voor het lekkere eten op de service. En natuurlijk Tom en Jason niet vergeten. Bedankt voor het onderhouden van de Saxo en het vertrouwen.”

BRC
KAMV

RallyTime animated
BRC
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X