Met de 6 Uren van Kortrijk voegt Thorben Vandenputte, VAS kampioen klasse 2C, nog een overwinning toe aan zijn palmares. Vooral de manier waarop zorgde voor een mooi einde aan een geweldig seizoen.

“De 6 Uren van Kortrijk was voor mij een super rally,” lacht Thorben Vandenputte. “Onder andere door de overwinning maar zeker ook door de mooie strijd met Caine Minne. Het kwam op seconden aan. Op het einde zelfs op 100ste van een seconden. Echt super. En dat op een moeilijk parcours. De KP’s waren super glad. Het was moeilijk om alles correct in te schatten.”

“Voor mij en het team was het een super jaar met paar overwinningen,” gaat hij verder.  “Slechts 1 keer uitgevallen door een sortie. Ik wil mijn co piloten, Kurt Coeman en Elien Verhaeghe, dan ook bedanken voor de goede nota’s. En natuurlijk ook mijn sponsors. Zonder hen is dit allemaal niet mogelijk. Ook bedankt aan Mady voor het lekkere eten op de service. En natuurlijk Tom en Jason niet vergeten. Bedankt voor het onderhouden van de Saxo en het vertrouwen.”

BRC
Stannic

63ste OVV
RallyTime animated
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X