De 6 Uren van Kortrijk, de laatste rally van het seizoen, hoopten we met spektakel te kunnen afwerken. Op KP Moesroen was het plezant om dwars te gaan en dat lukte ook goed. We voelden ons in ons sas. Toen we terug naar het servicepark reden, werd er een probleem aan de motor opgemerkt. Service team M-Racetech heeft het probleem kunnen oplossen binnen de voorziene tijd.

Toen we zondagmorgen uit het wagenpark reden, hoorden we echter dat het probleem weer aanwezig was. Het ganse team heeft zijn best gedaan om het probleem te kunnen oplossen… maar de enige oplossing was de handdoek in de ring te gooien. Beiden waren we teleurgesteld. Het was een ideaal weertje om sideways te gaan. Jammer dat we dit niet meer konden tonen.

Verder willen we al onze volgers heel hard bedanken voor de vele steunende reactie’s. Het was een mooie seizoen. Niet te vergeten de baanposten en de organisatoren van de rally’s. Het rally seizoen op 4 wielen in nu ten einde, maar de enduro moto laten we niet rusten. Ik zal mezelf en de moto klaar stomen om begin maart de Turarec Rally in Marokko te rijden.

VAS
BRC

RallyTime animated
KAMV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X