De 6 Uren van Kortrijk, de laatste rally van het seizoen, hoopten we met spektakel te kunnen afwerken. Op KP Moesroen was het plezant om dwars te gaan en dat lukte ook goed. We voelden ons in ons sas. Toen we terug naar het servicepark reden, werd er een probleem aan de motor opgemerkt. Service team M-Racetech heeft het probleem kunnen oplossen binnen de voorziene tijd.

Toen we zondagmorgen uit het wagenpark reden, hoorden we echter dat het probleem weer aanwezig was. Het ganse team heeft zijn best gedaan om het probleem te kunnen oplossen… maar de enige oplossing was de handdoek in de ring te gooien. Beiden waren we teleurgesteld. Het was een ideaal weertje om sideways te gaan. Jammer dat we dit niet meer konden tonen.

Verder willen we al onze volgers heel hard bedanken voor de vele steunende reactie’s. Het was een mooie seizoen. Niet te vergeten de baanposten en de organisatoren van de rally’s. Het rally seizoen op 4 wielen in nu ten einde, maar de enduro moto laten we niet rusten. Ik zal mezelf en de moto klaar stomen om begin maart de Turarec Rally in Marokko te rijden.

RT2
BRC

RallyTime animated
RT1
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X