De 6 Uren van Kortrijk, de laatste rally van het seizoen, hoopten we met spektakel te kunnen afwerken. Op KP Moesroen was het plezant om dwars te gaan en dat lukte ook goed. We voelden ons in ons sas. Toen we terug naar het servicepark reden, werd er een probleem aan de motor opgemerkt. Service team M-Racetech heeft het probleem kunnen oplossen binnen de voorziene tijd.

Toen we zondagmorgen uit het wagenpark reden, hoorden we echter dat het probleem weer aanwezig was. Het ganse team heeft zijn best gedaan om het probleem te kunnen oplossen… maar de enige oplossing was de handdoek in de ring te gooien. Beiden waren we teleurgesteld. Het was een ideaal weertje om sideways te gaan. Jammer dat we dit niet meer konden tonen.

RallyTime animated
KAMV

Verder willen we al onze volgers heel hard bedanken voor de vele steunende reactie’s. Het was een mooie seizoen. Niet te vergeten de baanposten en de organisatoren van de rally’s. Het rally seizoen op 4 wielen in nu ten einde, maar de enduro moto laten we niet rusten. Ik zal mezelf en de moto klaar stomen om begin maart de Turarec Rally in Marokko te rijden.

RT2
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X