De heroprichting van de 6 Uren van Kortrijk was meteen een schot in de roos. En sindsdien is de populariteit van de wedstrijd enkel in stijgende lijn gegaan. Ook dit jaar heeft Autostal Groeninghe er weer alles aan gedaan om er een top editie van te maken. Het deelnemersveld is er weer eentje om U tegen te zeggen. Het epicentrum van de rally blijft in het stadscentrum. De nodige randanimatie is voorzien en de proeven zien er veel belovend uit. Bovendien kan je de wedstrijd volledig gratis beleven. Het zal je dan ook niet verwonderen dat er veel volk verwacht wordt. Daarom herhalen graag hierbij de oproep van de organisatie, zodoende dat we nog lang kunnen genieten van een topevenement in Kortrijk.

Mogen we de toeschouwers vragen om de aanwijzingen van de stewards nauwgezet op te volgen, voor een goed en veilig verloop van de rally. We willen ook met aandrang vragen om respect te tonen voor het eigendom van de omwonenden en de gewassen.

We stellen zelf alles opnieuw in het werk om de veiligheid te garanderen. Naast de steun van de politie- en brandweerzones en de medische teams, zet Autostal Groeninghe opnieuw een helikopter in. Er wordt ook opnieuw beroep gedaan op de live-tracking van de veiligheidswagens dankzij het innovatieve GPS-systeem van GeoDynamics.

VAS
RT2

RT1
BRC
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X