Momenteel is de 6 Uren van Kortrijk, voor de meeste rallyfans, de afsluiter van het seizoen. Daar kan volgend jaar wel eens verandering in komen. Kempenrally VZW heeft immers een project opgestart om op 16 december 2017 de Kempenrally opnieuw te organiseren.

De ‘Legends Boucles’, een wedstrijd die het midden houdt tussen regularity en snelheid, staat een beetje als model. Het is de bedoeling om de hoogdagen van de Kempenrally uit de jaren 70 en 80 opnieuw te laten herbeleven. En dit met een wedstrijd waarin 5 of 6 proeven verreden worden op 1 dag. De deelnemers zullen worden ingedeeld in 2 klassen, 60 km/u en 80 km/u gemiddeld.

Turnhout, de speelkaartenstad en ook wel hoofdstad van de Kempen genoemd, zou het decor moeten vormen voor het wedstrijdcentrum.

RT1
RT2

Het concept is er maar zit momenteel nog in ‘project’ fase. Het mag duidelijk zijn, er moet nog heel veel worden uitgewerkt vooraleer de wedstrijd kan doorgaan. We wensen Kempenrally VZW hierbij alvast veel succes toe.

Stannic
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X