Momenteel is de 6 Uren van Kortrijk, voor de meeste rallyfans, de afsluiter van het seizoen. Daar kan volgend jaar wel eens verandering in komen. Kempenrally VZW heeft immers een project opgestart om op 16 december 2017 de Kempenrally opnieuw te organiseren.

De ‘Legends Boucles’, een wedstrijd die het midden houdt tussen regularity en snelheid, staat een beetje als model. Het is de bedoeling om de hoogdagen van de Kempenrally uit de jaren 70 en 80 opnieuw te laten herbeleven. En dit met een wedstrijd waarin 5 of 6 proeven verreden worden op 1 dag. De deelnemers zullen worden ingedeeld in 2 klassen, 60 km/u en 80 km/u gemiddeld.

Stannic_animatie
RT1

Turnhout, de speelkaartenstad en ook wel hoofdstad van de Kempen genoemd, zou het decor moeten vormen voor het wedstrijdcentrum.

Het concept is er maar zit momenteel nog in ‘project’ fase. Het mag duidelijk zijn, er moet nog heel veel worden uitgewerkt vooraleer de wedstrijd kan doorgaan. We wensen Kempenrally VZW hierbij alvast veel succes toe.

Stannic
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X