Momenteel is de 6 Uren van Kortrijk, voor de meeste rallyfans, de afsluiter van het seizoen. Daar kan volgend jaar wel eens verandering in komen. Kempenrally VZW heeft immers een project opgestart om op 16 december 2017 de Kempenrally opnieuw te organiseren.

De ‘Legends Boucles’, een wedstrijd die het midden houdt tussen regularity en snelheid, staat een beetje als model. Het is de bedoeling om de hoogdagen van de Kempenrally uit de jaren 70 en 80 opnieuw te laten herbeleven. En dit met een wedstrijd waarin 5 of 6 proeven verreden worden op 1 dag. De deelnemers zullen worden ingedeeld in 2 klassen, 60 km/u en 80 km/u gemiddeld.

Turnhout, de speelkaartenstad en ook wel hoofdstad van de Kempen genoemd, zou het decor moeten vormen voor het wedstrijdcentrum.

KAMV
VAS

Het concept is er maar zit momenteel nog in ‘project’ fase. Het mag duidelijk zijn, er moet nog heel veel worden uitgewerkt vooraleer de wedstrijd kan doorgaan. We wensen Kempenrally VZW hierbij alvast veel succes toe.

VAS
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X