Na het verkopen van de Toyota Corolla AE 86 werd de Nissan 350Z gekocht van Theo van den Berg. Een wagen met potentieel aangezien hij tweemaal de Nissan 350Z Challenge Cup won. Ondertussen is het SRP Racing team druk bezig met het aanpassen van de wagen. Aanpassingen die noodzakelijk zijn om er ook een succesvolle wagen van te maken op de Belgische wegen. De rally’s waar het team aan de start komt, worden dan ook gebruikt om de aanpassingen te testen.

naamloos-1114

Zo werd in de Rally van Wervik de ophanging met succes aangepast en getest. Wel ontdekte het team dat er een probleem was met de remmen.

“Ondertussen kennen we ook de oorzaak,” laat Stefan Van Craenenbroeck weten. “De lagers leven te fel in een bochten combinatie waardoor de zuigers van de remklauw opengeduwd worden. Met als gevolg dat je zonder remdruk komt te zitten. Om dit probleem op te lossen hebben we een volledig nieuw systeem ontwikkeld. Dit onderdeel gaan we testen in de Rallye Sprint Saint Roch op 20 november.”

RT1
KAMV

RallyTime animated
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X