Na het verkopen van de Toyota Corolla AE 86 werd de Nissan 350Z gekocht van Theo van den Berg. Een wagen met potentieel aangezien hij tweemaal de Nissan 350Z Challenge Cup won. Ondertussen is het SRP Racing team druk bezig met het aanpassen van de wagen. Aanpassingen die noodzakelijk zijn om er ook een succesvolle wagen van te maken op de Belgische wegen. De rally’s waar het team aan de start komt, worden dan ook gebruikt om de aanpassingen te testen.

naamloos-1114

Zo werd in de Rally van Wervik de ophanging met succes aangepast en getest. Wel ontdekte het team dat er een probleem was met de remmen.

“Ondertussen kennen we ook de oorzaak,” laat Stefan Van Craenenbroeck weten. “De lagers leven te fel in een bochten combinatie waardoor de zuigers van de remklauw opengeduwd worden. Met als gevolg dat je zonder remdruk komt te zitten. Om dit probleem op te lossen hebben we een volledig nieuw systeem ontwikkeld. Dit onderdeel gaan we testen in de Rallye Sprint Saint Roch op 20 november.”

RT1
KAMV

BRC
VAS
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X