Na het verkopen van de Toyota Corolla AE 86 werd de Nissan 350Z gekocht van Theo van den Berg. Een wagen met potentieel aangezien hij tweemaal de Nissan 350Z Challenge Cup won. Ondertussen is het SRP Racing team druk bezig met het aanpassen van de wagen. Aanpassingen die noodzakelijk zijn om er ook een succesvolle wagen van te maken op de Belgische wegen. De rally’s waar het team aan de start komt, worden dan ook gebruikt om de aanpassingen te testen.

naamloos-1114

Zo werd in de Rally van Wervik de ophanging met succes aangepast en getest. Wel ontdekte het team dat er een probleem was met de remmen.

“Ondertussen kennen we ook de oorzaak,” laat Stefan Van Craenenbroeck weten. “De lagers leven te fel in een bochten combinatie waardoor de zuigers van de remklauw opengeduwd worden. Met als gevolg dat je zonder remdruk komt te zitten. Om dit probleem op te lossen hebben we een volledig nieuw systeem ontwikkeld. Dit onderdeel gaan we testen in de Rallye Sprint Saint Roch op 20 november.”

BRC
VAS

RallyTime animated
VAS
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X