Door een schuiver in de eerste ronde, met twee lekke banden als gevolg, waren Kris Princen en Peter Kaspers reeds snel op achtervolgen aangewezen in de Condroz Rally. Het team zette enkele mooie tijden op de tabellen waaronder een scratch op KP Hamoir. Later op de dag hadden ze echter af te rekenen met mechanische pech. Hierdoor was de 8ste plaats in de Condroz Rally zowat het hoogst haalbare.

naamloos-41-2

‘That’s life. Op naar een nieuw avontuur,” liet Peter Kaspers optekenen. Maar alvorens dit nieuw avontuur aan te vatten in 2017, staat het team nog aan de start van de Rally van Zuid-Limburg. Een echte thuiswedstrijd voor zowel Kris Princen als voor Peter Kaspers, aangezien beide heren op zowat 1 km van het parcours wonen. Een leuke seizoenafsluiter voor het team en voor TRCH weer een mooie naam bij op de affiche.

Supporters allen op post op de Rally van Zuid-Limburg, zondag 13 november ’16.

RT1
BRC

BRC
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X