Door een schuiver in de eerste ronde, met twee lekke banden als gevolg, waren Kris Princen en Peter Kaspers reeds snel op achtervolgen aangewezen in de Condroz Rally. Het team zette enkele mooie tijden op de tabellen waaronder een scratch op KP Hamoir. Later op de dag hadden ze echter af te rekenen met mechanische pech. Hierdoor was de 8ste plaats in de Condroz Rally zowat het hoogst haalbare.

naamloos-41-2

‘That’s life. Op naar een nieuw avontuur,” liet Peter Kaspers optekenen. Maar alvorens dit nieuw avontuur aan te vatten in 2017, staat het team nog aan de start van de Rally van Zuid-Limburg. Een echte thuiswedstrijd voor zowel Kris Princen als voor Peter Kaspers, aangezien beide heren op zowat 1 km van het parcours wonen. Een leuke seizoenafsluiter voor het team en voor TRCH weer een mooie naam bij op de affiche.

Supporters allen op post op de Rally van Zuid-Limburg, zondag 13 november ’16.

BRC
RT1

BRC
RT1
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X