14711274_1783957705226453_7357741930457979776_o

Voorbereidingen voor de volgende Dakar Rally dwarsbomen de plannen van Mikko Hirvonen om te starten in de Rallye du Condroz. In plaats van te starten in Hoei, zal de fin testen afleggen met het oog op Dakar.

Maar niet getreurd. Yves Matton heeft immers een volwaardige vervanger gevonden. Niemand minder dan de Ier Craig Breen, officieel piloot voor Citroën Racing in het seizoen 2016-2017, zal Mikko Hirvonen vervangen. Misschien is het palmares niet zo indrukwekkend, ervaring met een R5 wagen heeft deze rijder wel. Hij zal dus waarschijnlijk veel sneller het juiste ritme vinden en is dan ook een serieuze kandidaat voor de eindzege.

RT2
KAMV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X